Hulínská Admira si v domácím prostředí poradila s rezervou FC TVD Slavičín


Branky


0

V Hulíně se představil v nedělním odpoledni rezervní tým FC TVD Slavičín. Oba týmy se pohybují v horních patrech tabulky a tak se očekával vyrovnaný duel. Začátek zápasu vyšel lépe Hulínu, který vedl po půlhodině hry už o dvě branky. Valaši utkání zdramatizovali brankou benjamínka Dana Zvoníčka, ale poslední slovo měl po hodině hry hráč uplynulého kola Aleš Tabara. Všechny tři body tak zůstaly na Hané a Admira se tím pádem vyšvihla již na čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili dvakrát

Slavičínská rezerva zavítala do Hulína, kde se v 9. kole utkala s týmem Admiry. Do utkání hosté nenastupovali zdaleka v plné síle, ale i tak chtěli předvést kvalitní výkon. Od prvních minut však hráli velmi špatně, domácí je přehrávali a když se ujali hned v 10. minutě vedení 1 – 0, tak jejich hra ještě více uvadla. Do první povedené akce se hostédostali až po čtvrt hodině hry, ale domácí hned kontrovali a mohlo to být 2 – 0, ale domácí útočník ve vyložené šanci těsně minul slavičínskou branku. Ve 21. a 23. minutě hosté přeci jen zahrozili po stranách, ale hlavičku Fojtíka a po té Kalíka skvělý domácí brankář vychytal. Když to vypadalo, že se hra FC TVD zlepšila a začalo  být mírně aktivní, tak domácí skvěle zakombinovali a ve 27. min. zvýšily na 2 – 0. Hra hostí opět upadla do podprůměru a domácí mohli navýšit skóre, ale Vypušťák v brance několikrát skvěle podržel tým. V závěru poločasu  se přeci jen hosté dostali do dvou šancí, když Kalík jel sám na domácí branku, ale prováhal správný okamžik  a těsně před půlí krásně vypálil ze třiceti metrů Fojtík, ale opět se zaskvěl vynikající Hložek v domácí brance a jeho střelu vyrazil na roh. V půli  museli hosté pro zranění střídat zkušeného Michala Švacha a místo něj  nastoupil 16-ti letý dorostenec Kamil Šmotek ke svému prvnímu startu za muže a nutno říct, že se uvedl kvalitním a nebojácným výkonem.

Hosté utkání ještě patřičně zdramatizovali

Do druhé půle hosté nastoupili s odhodláním zvrátit výsledek a na hřišti to bylo vidět. Začali  dobře kombinovat a soupeře přehrávali. V 50. minutě nejprve Kalík v dobré příležitosti minul branku, ale hned v 52. minutě po velkém tlaku Slavičína se k odraženému míči dostal mladík Šmotek, šikovně se uvolnil a přesně nahrál Zvoníčkovi, který snížil na 2 – 1.  Hosté ucítili šanci na zvrat a zvýšili tempo. V této fázi utkání byli lepším týmem a dostávali  se do tlaku, ale nešťastnou se stala 60. minuta, kdy jasný rohový kop v jejich prospěch obrátil pomezní rozhodčí, lajk z řad domácích proti nim, velmi nepřesný hlavní potvrdil odkop a domácí hned po rychlém rozehrání a doznívajících protestech  hostí z brejku šťastně zvýšili na 3 – 1. Tato branka Valachy zcela rozhodila a několik minut opět vypadli z tempa. V závěru už Slavičané hru otevřeli a dostali se do několika slibných příležitostí, zejména v 78. minutě Žáček, ale na zvrat v utkání to zdaleka nestačilo. Hulín si tak připsal zaslouženou výhru, o které rozhodl již v prvním dějství, které se Slavičanům příliš výsledově ani herně nevydařilo.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: První poločas byl z naší strany velmi dobrý, utkání jsme začali aktivně, dařila se nám kombinace a zákonitě přicházeli i šance. V 10. minutě se na vápně objevil neobsazený Barták a střelou od břevna vstřelil svou první branku za Admiru a vedli jsme 1:0. V 16. minutě po špatném odkopu hostující obrany vracel z půlky míč na bránu Tabara, ten ale skončil těsně vedle levé tyče. Hosté poprvé zahrozili ve 20. minutě, po rohu hlavičkoval zblízka jejich hráč, ale Hložek bravurně vyrazil. Ve 21. minutě utekl po levé straně Dutkevič a střelou na bližší tyč nedal branaři šanci - 2:0. Ve 31. minutě znovu agilní Dutkevič poslal centr na Šenkyříka, ale jeho hlavičku do šibenice naopak skvěle vytáhl branař hostí na roh. Mezi 32. až 35. minutou jsme měli opět dvě čisté šance, nejprve Tabara zblízka trefil jen branaře, poté hlavičku směřující do brány vyhlavičkoval obránce z brankové čáry. Poločas jsme tak jasně ovládli, ale stav 2:0 byl pro hosty milosrdný. Druhá půle již tak kvalitní z naší strany nebyla, hosté se tlačíli dopředu, cítili šanci na snížení a většinou nákopy na vysoké hráče chtěli snížit. To se jim povedlo v 51. minutě, kdy jsme neodvrátili míč z naší šestnástky a volný hráč se nemýlil. 2:1. V 60. minutě nastoupil do hry Motal a hned se uvedl gólovou přihrávkou, kdy zleva našel ve vápně Tabaru, který neomylně rozvlnil síť potřetí. 3:1. Tato branka již hru na obou stranách uklidnila, utkání se dohrálo již bez větších šancí a 3 body zůstaly doma. Hlavně po kvalitní první půli jsme potvrdili 7 bodů ze třech venkovních zápasů a můžeme se v klidu připravovat na poslední 4 kola podzimu.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa - trenér: Opětovné problémy s úzkým kádrem jsou již tradicí, ale tentokrát nás na poslední chvíli „vypekli“ hlavně dorostenci, kteří pravidelně nastupují v béčku. Do zápasu jsme však tentokrát nastoupili špatně a celou první půli se nedostali do hry. Ve druhé půli jsme sice zlepšili hru, snížili na 2 – 1, ale po zbytečných diskuzích s rozhodčím a nekoncentrovaností se připravili o lepší výsledek.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Katrňák Milan - MRŇKA Antonín (N), TLUŠŤÁK Hynek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku