Lídr tabulky z Nevšové si i v deseti poradil s Tečovicemi


Branky


0

V Nevšové se představily nevyzpytatelné Tečovice a favoritem tohoto duel byl domácí tým. Ten nastoupil v brance znovu s veteránem Konečným, u hostí nemohl v základu chybět další fotbalový vysloužilec Pavel Sedláček. Hosté z Tečovic v první půli dlouho drželi bezbrankový stav, kapitulovali až ve 37. minutě. O tři minuty později byl vyloučen domácí Foltýn, ale Nevšová šla brankou do šatny do dvoubrankového vedení. Ve druhém dějství oslabení domácí přidali další dvě trefy a nakonec vyhráli poměrně vysoko o čtyři branky a upevnili si vedoucí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli nakonec trefili dvakrát, vyloučen jim byl ale Foltýn

Do utkání Nevšová nastoupila bez zraněného Fuksy, který se ještě nedokázal po vynuceném střídaní a ostrých zákrocích na Veselé vrátit v plné kondici do mistrovského zápasu. Domácí měli více ze hry, postupně se dostávali na dostřel soupeřovi branky, ale chyběla jim přímočará kombinace se střelou na bránu. Ve 20. minutě se domácí diváci dožadovali pokotuvého kopu po ruce hráče Tečovic v pokutovém území, sudí však byl blízko této situaci a vyhodnotil si ji v rámci pravidel, následně pak přišli dva trestné kopy, které Nevšová nedokázala zužitkovat. Soupeř hrozil spíše z brejků a rohových kopů. Domácí dokázali využít své převahy necelých deset minut před koncem první půle, kdy z rohového kopu dokázal Beňo usměrnit svoji hlavičku za záda hostujícího gólmana. Poté se hosté dostali do pokutového území domácích, kde jejich útočník fauloval domácího Foltýna, ten mu však faul oplatil a viděl za to červenou kartu. Přesto Nevšová dokázala ve 43. minutě z trestného kopu, který Tomšů luxusním způsobem zahrál do šibenice, zvýšit svoje vedení na poločasových 2-0.

Nevšová přidala v oslabení další dvě trefy

Do druhé půle vstoupili domácí bez zraněného slovenského stopera Kurice, který musel nuceně střídat a nahradil ho útočník Kollman. Domácí i v improvizované sestavě v početní nevýhodě utkání zvládali, zatímco hosté se snažili pálit z každé pozice. Po jedné pumelici se otřásla spojnice břevna s tyčí Konečného svatyně a také ostatní dalekosáhlé střely se minuly účinkem. A tak domácí udeřili v utkání potřetí, kdy střídající Kollman přidal pojistku v podobě třetí branky, kdy bez přípravy po přesné přihrávce Beňa z třiceti metů propálil gólmana hostů a zápas tím víceméně rozhodl. Hosté, přestože byli v početní převaze, nedokázali tuto devizu využít a tak v závěru utkání domáci v poklidu přidali čtvrtou branku, kdy se neomylně trefil Peter Stratený. Nevšová si tak připsala další tři body, zvládla i komplikaci s vyloučením Foltýna a zraněním Kurice a nadále tak vévodí tabulce 1. B třídy skupiny B. Hosté mohli s přesilovkou určitě naložit lépe, ale Nevšová i v deseti ukázala svoji kvalitu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Utkání hráči zvládli a dokázali svoji sílu. Soupeř se urputně snažil držet krok a podal sympatický, bojovný výkon. Přestože jsme celou druhou půli hráli oslabení, přidali jsme dvě branky a nepřepustili změnu skóre. Hráčům patří za jejich bojovný a obětový výkon poděkování.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHÁČ Jiří - HRBÁČEK Pavel (N), ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku