Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němčice u Holešova doma rozstřílely Příluky


0

Domácí nováček vstoupil do zápasu velkým stylem a už po dvaceti minutách vedl o čtyři branky. Hosté se probrali až za nepříznivého stavu 1:5, dokázali utkání ještě zdramatizovat, ale poslední slovo měli opět domácí. V Němčicích znovu řádili oba kanonýři Pospíšilík s Darebníčkem, kteří zaznamenali pět branek svého týmu a byli strůjci vysoké výhry. Hosté byli v první půli zralí na ručník a jejich probuzení z letargie už přišlo pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Němčice dokázaly jít do čtyřbrankového vedení

Němčice u Holešova jsou na svém malém hřiští nepříjemným protivníkem pro všechny soupeře, o čemž se jich mohlo několik přesvědčit už v předešlých duelech a povídat by nám o tom mohli v Kostelci u Holešova nebo také v Lípě, oba celky zde vyfasovaly po sedmi banánech. Především zkušení útočníci Darebníček s Pospíšilíkem si zde připadají jako kapr ve vodě a své soupeře ničí jednou brankou za druhou. Na vlastní oči se o tom mohli přesvědčit i fotbalisté Příluk, kteří petrně po výhrách nad Lukovem a v dohrávce v derby nad Lužkovicemi už nejspíše létali v oblacích a v Němčicích přišlo hned v úvodu zápasu kruté vystřízlivění. Už v první minutě je zaskočil úvodní brankou Darebníček, po osmi minutách hry přidal druhou trefu Pospíšilík. Ve 14. minutě tentýž hráč přidal třetí branku a aby toho nebylo málo, v 19. minutě dal čtvrtý gól domácích střelecky disponovaný Darebníček. Domácí pokračovali v náporu a po půlhodině hry dokonal dílo zkázy pro hosty pátou brankou Vymětalík. V té době by na hosty nikdo nevsadil ani pětník a domácí fandové již začali skandovat - deset, deset. Jiskérku naděje vykřesal pro hostující tým ve 37. minutě Pinkas, i přesto Příluky odcházely do kabin s hrozivým stavem 1:5.

Hosté utkání ještě patřičně zdramatizovali, závěr patřil domácím

O půli bylo v kabině Příluk zřejmě hromobití a někteří hráči možná teprve tam zjistili, že jsou na fotbale. Hosté se konečně probudili a nastartovala je branka Matěje Votavy z 53. minuty hry. Příluky ožily a rázem jich bylo plné hřiště a domácí tým úplně vypadl z role. O deset minut později přidal z penalty střelec druhé branky Matěj Votava třetí trefu a naděje Příluk tak stále žila. Hosté však neproměnili několik dobrých příležitostí a další branku už nepřidali. Němčice u Holešova v závěru kanonýrem Pospíšilíkem pojistili svoji výhru a utkání, které přineslo dva různé poločasy tak skončilo nakonec hokejovým výsledkem 6:3, diváci v Němčicích se na utkáních jejich týmu zřejmě baví dokonale.

 

"K zápasu jsem přistoupili neuvěřitelně laxně, hráči jakoby nechtěli hrát a jen jeli na nedělní výlet. Domácí na co šáhli, to proměnili, naše obrana se jen dívala. Za hrozivého stavu 5:0 jsme se konečně zpamatovali a začali hrát. V druhém poločase jsme domácí zatlačili a snížili na 5:3.  Další gól se nám bohužel nepodařilo vsítit a tak bere 3 body zaslouženě soupeř", hodnotí duel vedoucí týmu z Příluk Jaroslav Brabec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Němčice
facebook Němčic:

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Pokud bychom hráli v prvním poločase stejně jako ve druhém, zápas bychom vyhráli. Musíme se poučit a v dalším utkání k tomu přistoupit úplně jinak.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
J. Sklenář [-] - L. Lejsek [-] , J. Čechák [-] (89. D. Nehoda [-] ) , R. Pospíšilík [-] , A. Vymětal [-] , D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , R. Darebníček [-] , V. Kříž [-] (31. R. Jakvíd [-] ) , T. Němec [-] , P. Cejpek [-]

FK Příluky
P. Holásek [-] - R. Machalíček [-] , J. Kotík [-] , R. Machač [-] , D. Frolek [-] , M. Votava [-] , J. Dederle [-] , P. Pinkas [-] , Z. Vlček [-] , J. Kolínek [-] (36. I. Kobolka [-] ) , T. Humpál [-]

ŽK: 84. P. Cejpek .
Hráči zápasu: R. Darebníček , R. Pospíšilík - M. Votava .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - NĚMEC Karel (N), ŠTĚPÁNEK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku