3:1
(1:1)
44. Z. Polepil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Moravan si v domácím prostředí poradil s Lužkovicemi


Branky


29. T. Marek , 51. M. Hradil , 90. D. Marek - 44. Z. Polepil (p.)
0

Na perfektní pažit v Kostelci u Holešova zavítali fotbalisté z Lužkovic. Ti měli za sebou anglický týden, kdy odehráli dohrávané středeční utkání s Přílukami a tak se čekalo, jak vydrží lužkovičtí na Hané se silami. V prvním poločasu drželi ještě hosté s domácími krok. Po padesáti minutách šli domácí do vedení a v poslední minutě utkání dal Moravan třetí trefu, Lužkovice tak odjíždějí z Kostelce u Holešova s prázdnou. Chvíli před koncem viděl ještě hostující Čala červenou kartu a hostům bude v příštím kole chybět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Kostelci u Holešova bylo hodně důležité pro oba týmy a hrálo se de facto o šest bodů, protože oba celky nemají letos bodů na rozdávání. Je to poměrně překvapením, protože jarní výsledky nenasvědčovaly tomu, že obou celky budou ve spodní polovině tabulky. Domácí Kostelec u Holešova si byl vědom toho, že hosté mají za sebou středeční těžkou dohrávku s Přílukami a hráčí Moravanu toho chtěli náležitě využít. Půlhodinu se na hřišti nedělo nic velkého, oba týmy hrály ze zajištěné obrany, které pracovaly spolehlivě. Poprvé udeřilo ale po půlhodině hry, kdy se střelecky prosadil domácí Tomáš Marek a Kostelec u Holešova vedl 1:0. Hosté nastřelili nejdříve Škrabalem břevno domácí branky, aby nakonec po zásluze srovnali minutu před odchodem do kabin z pokutového kopu Polepilem. Do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu 1:1 a šance na zisk bodů byly u obou týmů otevřené. Začátek druhé půle lépe vyšel domácím, kdy druhou uklidňující trefu přidal již po pěti minutách hry střelecky disponovaný Hradil. Hosté se potom snažili o vyrovnání, ale v okleštěné sestavě neměli na zvrat v utkání sílu ani patřičné zkušenosti. V 86. minutě jim byl navíc vyloučen obránce Čala a bylo téměř po nadějích. Domácí pojistili tříbodou výhru v poslední minutě, kdy se prosadil Dušan Marek a stanovil konečný stav zápasu na 3:1. Moravan získal důležité tři body a bude se mu již dýchat lépe. V příštím kole se představí v Přílukách, hosty z Lužkovic čeká domácí zápas s favorizovanou rezervou otrokovické Viktorie.

 

"Zápas se nám výsledkově povedl a konečně jsme doma po dlouhé době vyhráli. Vítězství se ovšem nerodilo lehce. Poločas skončil zaslouženou remízou. Obě mužstva měla ještě po jedné vyložené šanci. V druhé půli jsme vstřelili dvě branky a bereme důležité tři body. Negativem zápasu byla delegace pouze hlavního rozhodčí. Zápasu to vůbec neprospělo", hodnotí zápas domácí hráč Tomáš Marek.

 

"Zraněními totálně zdecimované mužstvo Lužkovic muselo postavit dorostence, kteří měli v nohách těžký zápas dopoledne ve Viganticích. Tam se navíc zranil Dominik, který stabilně hraje za „A“ mužstvo.  Ve vyrovnaném poločase nastřelil Jiří Škrabal břevno domácí branky, ale závěr zápasu patřil domácím. K naší smůle si těžce poranil koleno klíčový hráč Tomáš Ronza a 86. minutě byl po faulu vyloučen stoper Čala. V dalším utkání s Viktorií Otrokovice B  snad budou muset nastoupit ženy", konstatuje situaci v kádru Lužkovic funkcionář Jiří Ždanov.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Důležité utkání jsme zvládli i výsledkově, první půle byla hodně vyrovnaná, ve druhé jsme dali branky, což rozhodlo.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Máme obrovské problémy se složením mužstva, lepíme sestavu jak se dá, poločas jsme hráli vyrovnanou partii, ve druhé byli domácí střelecky efektivnější...



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - V. Sklenář [-] (75. D. Marek [-] ) , J. Hradil [-] , M. Ragoš [-] , M. Hradil [-] , M. Třasoň [-] , L. Batoušek [-] , M. Machálek [-] (35. D. Valoušek [-] ) , T. Marek [-] , R. Přikryl [-] , J. Šimík [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Šuba [-] , M. Čala [-] , J. Gruber [-] - O. Zámorský [-] , J. Škrabal [-] - V. Křepelka [-] , T. Ronza [-] (82. D. Javora [-] ) , J. Ronza [-] - Z. Polepil [-] , J. Novotný [-] (46. P. Novák [-] )

ŽK: 69. T. Marek - 62. V. Křepelka , 64. J. Gruber , 75. J. Škrabal . ČK: 86. M. Čala .
Hráči zápasu: M. Hradil , T. Marek - J. Škrabal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - HLOBIL Tomáš (N), ŠTĚPÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku