Příluky přišly o výhru s Kostelcem u Holešova tři minuty před koncem


Branky


0

V Přílukách se představil v nedělním odpoledni kostelecký Moravan a očekával se vyrovnaný duel. Domácí šli brzo do vedené a ve druhém dějství svůj náskok navýšili na tříbrankový rozdíl, kanonýr Matěj Votava zkompletoval svůj hattrick. Hanáci ale nesložili zbraně, nejprve snížili na 3:2, aby v samotném závěru vyrovnali Odložilíkem. V dlouho trvající penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí celek, který si připsal bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Příluky daly v první půli jednu branku

Příluky začali souboj s Kostelcem ofenzívně a hned ve 2. minutě vedly 1:0 po střele Matěje Votavy. Následně si vytvořily několik tutovek, kdy v 7. minutě dával po centru Kotíka osamocený Frolek hlavou těsně nad. Příluky tvořily hru a z ní přicházely další šance. Ve 23. minutě vyslal Votava do osamoceného brejku Pinkase, ale ten nedokázal ošálit vyběhnuvšího brankáře hostí Nevřalu a dát tak do prázdné branky. O pět minut později dostal Frolek před bránu míč, ale asi z metru napálil brankáře a spálil 100% šanci. Ve 32. minutě se dostal do brejku Kotík, ale z úhlu obstřelil brankáře hostí těsně vedle vzdálenější tyče. Za chvíli to byl opět Pinkas, který po spolupráci s Votavou nepochopitelně střílel nad bránu hostí. Hosté v této fázi hry se v podstatě k ničemu nedostali a mohli být rádi, za hubené poločasové skóre 1:0. Příluky mohou litovat svých neproměněných šancí, hosté se dopředu příliš nedostali a spíše se zaměřili na pozornou obranu a v brance stál pozorný Michal Nevřala.

 

 

 

 

 

Domácí prohospodařili tříbrankový náskok

Po obrátce stran se ve 47. minutě dostala obrana hostí skvělým napadáním domácího Machače pod tlak, přišla o míč, následně Kotík zavezl míč k bráně, kde přihrál Votavovi a bylo to 2:0. O minutu později se situace opakovala, kdy vybojoval na hostující obraně míč Pinkas a po jeho příhře zvyšoval Votava na 3:0. V 53. min. zasloužil potlesk domácí Frolek za projev fair play, kdy přiznal teč u autové situace a zvrátil tak výrok rozhodčího ve prospěch hostí. Hosté se následně dostali k možnosti přímého kopu, kterou využili Ragošem k vymetení růžku domácí branky a bylo to 3:1. Nutno podotknout, že hosté si v podobné situaci jako se zachoval fair play Frolek, počínali přesně opačně a neměli snahu o fér hru. Domácí trochu polevili a nechali vystřelit na bránu nehlídaného Hradila a ten snížil nechytatelně na 3:2. Zlomová situace přišla v 63. min., kdy se domácí dostali do brejku, Votava přihrál kolmo v malém vápně nabíhajícímu Vlčkovi, který ač zcela sám, nedal ze dvou metrů do zcela odkryté brány a zbrkle ji přestřelil. V 84. min. ještě střílel z úhlu těsně vedle Pinkas a tyto všechny spálené šance se domácím vymstily, když v 87. min. po nešťastném nastřelení spoluhráče domácí obranou se dostal k míči, brejku a střele Odložilík a bylo vyrovnáno 3:3. Pro domácí to bylo docela kruté, protože celý zápas byli jasně lepší, jen využívat lépe své šance tak, aby z nich bylo gól. V penaltové sérii byli nakonec úspěšnější domácí a tak brali druhý bod za výhru na pokutové kopy.  

 

V penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí celek

V dlouho trvající penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí celek, který ji vyhrál v poměru 7:6.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: V celém utkání jsme byli jednoznačně lepší, dali jsme brzo gól a pak načali festival neproměněných tutovek a kdyby byl poločas 5:0, nikdo by se tomu nedivil. Po obrátce jsme přidali dva góly na 3:0 a mysleli jsme si, že se zápas již nějak dohraje a přestali jsme být trochu důslední. Nechali jsme Kostelec snížit a před koncem i díky šťastné teči vyrovnat, přestože jsme opět před tím spálili tři tutovky, což nás velmi mrzí. Když to zhodnotím, tak Kostelec měl za zápas 4 šance a dal 3 góly, my jsme měli šancí 11 a dali pouze 3 góly. Musíme se v té koncovce zlepšit, protože dnes ten ztracený bod byl úplně zbytečný, určitě máme na víc.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Se štěstím vydřený bod z Příluk. Po padesáti minutách asi nikdo z diváků a i samotných hráčů na hřišti nevěřil, že zápas nedopadne jinak, než vítězstvím domácích za tři body. Nám se podařil v posledních 35 -ti minutách neskutečný kousek a dokázali jsme vyrovnat na 3:3. V penaltách nakonec byli štastnější domácí.



Počet diváků: 63. Rozhodčí: Vlk Ondřej - NEČAS Jaroslav (N), RAGOŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku