4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 10:15

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičínská rezerva si na umělce poradila s nováčkem z Lípy


Branky


4. L. Šála , 45. A. Bartoš (p.) , 86. A. Bartoš , 87. L. Šála - 17. D. Víšek
0

Rezerva FC TVD Slavičín hostila nováčka z Lípy a utkání odehrála na umělce v Hrádku. V sestavě představila několik fluktuantů, ale hosté domácí celek hodně potrápili. Slavičané šli velmi brzo do vedení, Lípa dokázala vyrovnat. Poté kopali hráči FC TVD penaltu a do kabin odcházeli s jednobrankovým náskokem. Hosté ve druhém dějství hodně kousali, ale vlastní nedisciplinovaností se připravili o lepší výsledek, neboť jim byli vyloučeni hned dva hráči. V závěru domácí své vítězství pojistili dalšími brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení už ve 3. minutě, hosté ale srovnali

Slavičínské B mužstvo tentokrát hostilo nováčka soutěže z Lípy, kterému se zatím bodově moc nedaří, ale jejich výsledky především proti silným soupeřům byly velmi dobré. To se také potvrdilo na hřišti v Hrádku. Domácí tým tentokrát zvolil umělou trávu v Hrádku, která lépe vyhovuje v kombinační hře. Hosté od počátku nebyli na povrch zcela připraveni  a toho domácí hned v úvodu využili, když se již v 1. minutě dostali do slibné příležitosti, která zůstala nevyužita. Ve 3. minutě se ale do úniku dostal Šála, který nedal hostujícímu brankáři šanci a stav byl 1 – 0. Poté domácí zcela  ovládli hrací plochu, hosté byli zaskočeni a valil se na ně jeden útok za druhým. V 17. minutě ale po rohu Slavičané chybovali v rozehrávce a z ojedinělého rychlého kontru hosté šťastně tečovanou střelou srovnali na 1 – 1. Jako vždy pak mladí fotbalisté FC TVD upadli do nepochopitelného stresu a nemohli se uklidnit. Hosté vycítili šanci a několikrát zahrozili, většinou po chybách, ale Marcaník v bráně FC TVD byl pozorný. Po půlhodině hry opět získali domácí na sebedůvěře a začali se tlačit před branku hostí. Dostali se do několika šancí, ale až těsně před půlí po nedovoleném zákroku na Neumana domácí Bartošem z pokutového kopu získali zpátky vedení na 2 – 1.  Půle tedy skončila jednobrankovou výhrou domácí rezervy.

 

 

 

Lípa ve druhém poločasu přišla o dva vyloučené hráče

Do druhé půle domácí mladíci vstoupili s vědomím vedení a hráli poměrně zodpovědně, především v obranné činnosti. V 55. minutě chtěl domácí stoper Radek Bureš odhlavičkovat jasný míč, ale hostující Spáčil zcela nepochopitelně ze strany loktem surově udeřil  stopera do hlavy, který se v tratolišti krve skácel k zemi a musel střídat. Hostující Spáčil byl po zásluze vyloučen a tento okamžik výrazným způsobem ovlivnil další vývoj utkání. Na hřiště šel Dan Horáček, který hru domácích uklidnil, stejně jako později zkušený Milan Both. Hosté se sice ještě několikrát pokusili o brejky, ale domácí obrana byla pozorná a co prošlo, s přehledem pochytal gólman Marcaník. Hráči FC TVD se pak dostávali do velkého množství vyložených brankových příležitostí, ale nemohli se prosadit. Spalovačem šancí byl především Lukáš Šála a také Žáček, který trestuhodně zahodil i samostatný nájezd na brankáře hostí. V závěru utkání se ještě navíc nechal vyloučit za hrubou urážku rozhodčího hostující Šimek, a tím definitivně pohřbil naděje hostů a umožnil domácím ještě v samotném závěru 2x skórovat.  Nejprve se prosadil Bartoš a v samotném závěru stanovil definitivní podobu výsledku Lukáš Šála, po pěkné akci Milana Botha. Výhra domácích je naprosto zasloužená, hosté se o lepší výsledek připravili svojí nedisciplinovaností .

 

 

Fotogalerii z utkání najdete zde - http://slavicin.rajce.idnes.cz/Slavicin_B_-_Louky_16-10-2016/

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Lípa sehrála několik velmi kvalitních utkání, především proti výborným Otrokovicím a hlavně zápasy venku měla velmi kvalitní, a tak i přes poměrně malý bodový zisk jsem měl mírné obavy. Nastoupili jsme ale v silné sestavě a tak jsem věřil, že zápas zvládneme. Utkání bylo dramatické až do konce, jelikož jsme nemohli dát definitivní pojistku a zlomit odpor soupeře. Neproměněné šance v utkání by nás s těžším soupeřem mohli velmi mrzet, ale nakonec bereme zaslouženě tři body.

Lípa
Adam Simerský, hráč: Do utkání jsem nezasáhl, ale náš výkon prý nebyl špatný...



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - M. Šindler [-] , M. Švach [-] , L. Šála [-] , D. Sochora [-] , J. Neuman [-] , L. Žáček [-] , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] (55. D. Horáček [-] ) , T. Kocián [-] (73. M. Both [-] )


ŽK: 32. T. Kocián , 58. M. Švach , 63. A. Bartoš - 35. D. Víšek , 44. M. Slováček , 56. M. Procházka . ČK: 54. J. Spáčil , 80. M. Šimek .
Hráči zápasu: M. Šindler , L. Šála - D. Víšek , P. Křižka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VESELÝ Michal - LIŠKA Petr, MEJZLÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku