J. Mouka 13.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačovský JIří Mouka rozhodl derby s Tečovicemi


Branky


13. J. Mouka
0

V Tlumačově se hrálo v neděli místní derby, kdy se zde představily nedaleké Tečovice. Utkání se hrálo před stovkou diváků, kteří viděli urputný boj a také hubenou výhru domácího týmu. O třech bodech pro Tlumačov rozhodl již ve 13. minutě Jiří Mouka. V závěru se hosté vehementně snažili o vyrovnání, ale domácího Škrabala se jim překonat nepodařilo a Tlumačov si tak připisuje velmi cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tlumačov poslal do vedení Jiří Mouka

Domácí tým hrál v tomto duelu de facto o šest bodů, neboť jeho situace v tabulce není příliš růžová. Proto tlumačovští vyrukovali do boje i s bývalým druholigistou Danem Máčalou, který před časem avizoval již konec kariéry. Utkání Tlumačova s Tečovicemi mají vždy náboj a nebylo tomu jinak ani tentokrát. Před slušnou diváckou návštěvou začali lépe domácí, kteří hned z první šance ve 13. minutě vstřelili úvodní, a jak se nakonec ukázalo, i rozhodující gól. Po standardní situaci Dan Máčala hlavou přihrál volnému Jiřímu Moukovi, který tvrdou střelou z první nedal Michalu Křížkovi v hostující bráně šanci. Tečovice inkasovaná branka nastartovala k převzetí inciativy. Hostující hráči začali domácí ve středu hřiště přehrávat a bylo jen otázkou času, kdy si začnou vytvářet i bankové příležitosti. Ve 25. minutě předvedly Tečovice krásnou kombinační akci, kterou Rostislav Závoda zakončil v pádu střelou, která jen těsně minula domácí bránu. Ve 30. minutě hostující Jan Vopatřil také ve vyložené pozici netrefil a když v největší šanci hostů ve 45. minutě vychytal Miroslav Škrabal i Davida Dorazina, odcházeli do šaten spokojenější domácí.

Domácí už hubený náskok udrželi až do konce

Ve druhém dějství se dal očekávat nápor hostujících Tečovic, domácí celek se chtěl zaměřit na precizní obranu a vyrážet k rychlým brejkům, ve kterých spoléhal především na zkušeného Máčalu. Hned po pár vteřinách druhého poločasu mohlo být pro Tlumačov ještě veseleji. Aktivní Jiří Mouka utekl po levé straně, ale z jeho centru Dan Máčala také těsně minul Křížkovu bránu. Hosté měli nadále více ze hry, ale vyložené brankové příležitosti si ve druhém poločase vytvořit nedokázali. Zahrávali však mnoho standardních situací, se kterými si domácí obrana, v čele s nestárnoucím Radkem Dvořákem a bezchybným Miroslavem Škrabalem v bráně, s vypětím všech sil dokázala poradit. Díky vydřenému vítězství se domácí odlepili z předposledního místa tabulky a mohou dýchat o něco lépe. Situace ve druhé polovině tabulky se hodně vyrovnala a kromě posledního Lukova, je ve třech bodech naskládána hned pětice týmů. Tlumačov za týden hostí v dalším domácím utkání právě poslední Lukov a povinnost mu velí zvítězit. Tečovický Bivoj přivítá na svém hřišti nováčka z Lípy a bude to souboj de facto o šest bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Utkání se hrálo ve strhujícím tempu. Pro diváky byl zápas určitě atraktivní, jelikož šlo o místní derby. Tečovice byly v zápase lepší, ale kromě jedné tutovky si větší příležitost hosté nevypracovali. Naštěstí jsme vstřelili gól a hráli jsme svoji hru. I když si hosté nezasloužili prohrát, tak jsme rádi, že jsme konečně vyhráli a připsali si tři body do tabulky, které chceme potvrdit v příštím utkání s Lukovem.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář:



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - R. Dvořák [-] , Z. Jonášek [-] (61. R. Šimoník [-] ) , M. Juhaňák [-] , P. Mouka [-] - R. Zálešák [-] (81. M. Otevřel [-] ) , T. Duroň [-] , J. Jonášek [-] , O. Sedlář [-] - J. Mouka [-] , D. Máčala [-] -

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , M. Frkal [-] , T. Plachý [-] , T. Frydrych [-] , R. Závoda [-] (76. O. Haša [-] ) , P. Sedláček [-] , V. Šnajdr [-] , J. Plachý [-] (85. L. Balcárek [-] )

ŽK: 52. R. Dvořák , 86. J. Jonášek - 13. T. Frydrych .
Hráči zápasu: J. Mouka , D. Máčala - M. Frkal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - KEL František (N), ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku