T. Holý 21. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice udolaly brankou z penalty slavičínskou rezervu


Branky


21. T. Holý (p.)
0

V Lužkovicích se představily v chladném nedělním odpoledni fotbalisté slavičínské rezervy. Ti se tentokrát museli obejít bez služeb fluktuantů a to nahrálo do karet domácímu týmu. Ten se představil v sestavě i s trenérem třetiligové Kroměříže Ivošem Světlíkem a na hřišti to bylo znát. Domácí o své hubené výhře rozhodli po dvaceti minutách, kdy se z pokutového kopu trefil kanonýr Holý. Lužkovice si tak připsaly tři cenné body, Slavičané odjíždějí nakonec s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázaly jít do vedení

Hosté přijeli na Zlínsko s omlazenou sestavou a tentokrát se nemohli příliš spolehnout na hráče A týmu, navíc jim v útoku chyběl kanonýr Šála. Utkání, ve kterém museli domácí nutně bodovat začali lužkovičtí fotbalisté náporem a měli územní převahu. Gólových šancí si však moc nevypracovali. Za zmínku stojí centr Procházky, který  skončil na břevně Vypušťákovy branky. Utkání rozhodla 21. minuta hry, když míč z brankové čáry vykopl obránce hostů, nastřelil si přitom ruku a sudí Němec nařídil pokutový kop. Holého střelu vyrazil Vypušťák, ale na dorážku už nestačil – 1:0. Ve 24. minutě šel sám na gólmana Výpušťáka domácí mladíček  Dominik, ale jeho oblouček vyrazil výborný brankář hostů a následnou střelu Světlíka bravurně vytáhl na roh."Od počátku utkání bylo jasno o jeho vývoji, jelikož terén znemožnil hrát kvalitní fotbal, a tak se pouze nakopávalo a bojovalo v osobních soubojích, kde měl ve velké míře hlavní slovo rozhodčí, který mnoho situací posuzoval řekněme neobvykle. Situace vyvrcholila ve 23. minutě, kdy byla proti našemu týmu nařízena penalta za zákrok, který je zcela jasně v pravidlech formulován jako dovolený, nicméně hlavní vše posoudil jinak. Domácí se ujali vedení 1–0 a v podstatě bylo po fotbale úplně. Dvakrát jsme se sice dostali do brejku, ale naši mladíci se šancí zalekli", hodnotí duel trenér FC TVD.

 

 

Lužkovice cennou výhru uhájily až do konce

Ve druhé půli hosté začali postupně přehrávat domácí a měli díky lepšímu pohybu utkání ve své režii. Domácí obrana s brankářem Jenčekem náporu hostů úspěšně odolávala. V záloze domácích exceloval ivo Světlík, který svými zkušenostmi dirigoval hru domácích. Hosté si až na převahu v poli větší gólové šance  nevypracovali. Utkání rozhodla větší zkušenost domácích nad dravým mládím hostů. Ve druhé půli se hosté pokusili o nějaké náznaky kombinací, ale ve většině případů vše končilo na „zabetonované šestnácce“, i když lužkovickým v závěru došly síly a tlak FC TVD se zvýšil, nedokázali hosté domácího brankáře výrazně ohrozit ani překonat, a tak hubené vedení domácí uhájili. "Věděl jsem, že utkání bude těžké, jelikož Lužkovice jsou doma velmi silné a vyhovuje jim menší hřiště. To ale bylo navíc zcela rozbité, jelikož se na něm hrála ve dvou dnech čtyři utkání, a tak se nehrál fotbal, ale překopávaná, což nám nevyhovovalo. Nehráli jsme tentokrát moc dobře a málo se tlačili do útoku. Přesto jsme mohli při troše štěstí bodovat, ale to jsme tentokrát neměli,“ zhodnotil utkání trenér Slavičína Jiří Váňa.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Dnes jsme potřebovali body jako sůl a kluci to odmakali, hodně nám pomohl Ivoš Světlík, který táhl většinu akcí, hosté mají mladé mužstvo, ale v koncovce byli neškodní.

FC TVD Slavičín B
Stanislav Belžík, sekretář: Utkání rozhodla jediná branka z přísně nařízené penalty, utkání to bylo spíše bojovné, nám se v zakončení příliš nedařilo. Místy se hrálo hodně tvrdě, což našemu mladému týmu nesvědčilo. Zabrat musíme v posledním utkání podzimu doma s Přílukami.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - A. Procházka [-] , M. Šuba [-] , J. Ronza [-] - Z. Polepil [-] (80. M. Paták [-] ) , I. Světlík [-] , O. Zámorský [-] , J. Škrabal [-] - Š. Dominik [-] , V. Křepelka [-] (60. J. Gruber [-] ) , T. Holý [-] (65. J. Kučera [-] ) -

FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - D. Sochora [-] , L. Žáček [-] (86. O. Šebák [-] ) , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] , F. Ondruš [-] , M. Šindler [-] , M. Švach [-] , D. Zvoníček [-] , M. Both [-] , J. Neuman [-] (78. O. Floreš [-] )

ŽK: 24. J. Ronza , 26. T. Holý , 34. Š. Dominik , 54. J. Škrabal - 14. D. Sochora , 22. M. Švach .
Hráči zápasu: A. Procházka , I. Světlík - S. Vypušťák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - VAJDÁK Josef (N), TLUŠŤÁK Hynek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku