Nevšovský kanonýr Václav Tomšů hattrickem skolil Němčice u Holešova


Branky


0

Lídr tabulky z Nevšové hostil nováčka z Němčic u Holešova. Začátek zápasu se proměnil v exhibici domácího kanonýra Václava Tomšů, který během půlhodiny zkompletoval svůj hattrick. Hosté snížili brankou reprezentanta ČR neslyšících Davida Holého, ale druhá půla patřila znovu domácím hráčům. Po hodině hry přidali uklidňující čtvrtou trefu a v závěru se prosadil mladíček Fuksa. Nevšová nasázela Němčicím pět branek a v tabulce si při zaváhání Mladcové vypracovala už šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Václav Tomšů během půlhodiny zkompletoval hattrick

Utkání se hrálo za početné účasti diváků z Němčic u Holešova a  začalo očekávaným tlakem domácích, kteří  hosty prakticky nepustili za půlku. Do první šance se dostal kanonýr Vašek Tomšů hned ve 3. minutě, to ještě gólman hostů dobře reagoval a jeho úmysl skórovat vystihl a střelu vyrazil. O tři minuty později však kapituloval, kdy po přesném centru novice Gabka se Vašek Tomšů nemýlil a skóroval na 1-0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a již v 10. minutě Nevšová vedla 2-0, znovu po brance Vaška Tomšů. Ten navíc zkompletoval svůj hattrick v utkání již ve 30. minutě, kdy se hosté postupně dostávali do hry a zdálo se, že se oklepali z prvotního tlaku domácí Nevšové. I tak se jim podařilo do poločasu upravit na 3-1, po chybě v domácí obraně, kdy se nemýlil reprezentant ČR v kategorii neslyšících David Holý a využil tak svoji brankovou příležitost. Hostům v útočné fázi citelně chyběl ostrostřelec Pospíšilík, zato domácímu týmu se skvěle podařil vstup do zápasu a do šaten odcházel s dvoubrankovým náskokem.

Nevšová ve druhém dějství přidala další branky

Druhá půle začala poměrně vlažně, domácí byli ukolébání průběhem utkání a hráli spíše na půl plynu a hlídali si dvoubrankový náskok. Hosté vycítili, že by mohli zápas ještě zdramatizovat a zatlačili domácí natolik, že se jim dokonce podařilo vstřelit branku, ta jim však nebyla pro ofsajd uznána. Poté následoval tlak domácích, kdy bývalý hráč Provodova Beňo v gólové pozici volil přihrávku na Vlachynského, který byl osamocen před gólmanem hostů a ten se nemýlil a upravil již na 4-1. I nadále měla Nevšová herní převahu a podařilo se jí vstřelit dvě branky, které jí nebyly pro ofsajdovou pozici uznány. Poslední branku utkání přidal střídající Fuksa, kterého přesně našel Tomšů a pečetil na konečných 5-1. Domácí tak udrželi svoji neporazitelnost a diváci odcházeli nadmíru spokojeni. To se ovšem nedá říct o těch němčických. Lídr tabulky potvrdil roli favorita a kanonýr Václav Tomšů pokračuje ve svém brankostroji a v soutěži už nastřílel dvacet branek, z toho deset v posledních třech duelech, což je bilance úctyhodná. Podzimní část zakončí Nevšová v Kostelci u Holešova, hostující Němčice přivítají na svém hřišti Tlumačov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Poslední utkání podzimní části na domácí půdě jsme zvládli na výbornou. Hráli jsme ofenzivní fotbal, který se musel divákům líbit. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, ač se hosté snažili nás potrápit, nepřipustili jsme zodpovědnou hrou změnu skóre.

TJ Sokol Němčice
facebook Němčic u Holešova:



Počet diváků: 111. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - PAVELKA Ladislav (N), HRBÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku