1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira i v deseti dokázala zdolat Mladcovou


Branky


0

Magnet kola byl k viděni v sobotu odpoledne v Hulíně, domácí Admira hostila Mladcovou. Utkání nemělo vyloženého favorita, i když domácí celek podává v posledních zápasech výborné výkony. Mladcové v minulém kole doma nestačila na rezervu otrokovické Viktorie a z této prohry se chtěla oklepat právě v Hulíně. Domácí Admira šla brzy do vedení Prokopem, hosté ale byli také nebezpeční. Těsně před odchodem do kabin přišli Hanáci o vyloučeného Svrčka za kritiku rozhodčího, Mladcová však více než poločas dlouhou přesilovku nakonec nevyužila a odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Prokop, byl jim ale vyloučen hráč

Od začátku utkání se hrál vyrovnaný fotbal, obě mužstva se prezentovala útočnou hrou. Hulínskou první šanci měl ve 4. minutě Csomor, uvolnil se krásně na vápně, ale jeho střelu zastavila pravá tyč. Ve 14. minutě vnikl až na úrovni malého vápna k brankové čáře Svrček, ale jeho přihrávku podél brány uklidil do rohu obránce hostí. V 17. minutě vedl domácí akci po levé straně hbitý Dutkevič, našel volného Prokopa, který střelou ze dvaceti metrů k levé tyči otevřel skóre zápasu na 1:0. Ale ani hosté nezaháleli, dobře kombinovali ve středu pole, vytvořili si dvě nebezpečné standartky kolem vápna, ty ale neproměnili. Pak na hřišti panovalo hodně nervozity, které pomáhal divnými výroky hlavní rozhodčí, což vyvrcholilo ve 41. minutě, kdy vyloučil po druhé žluté kartě Svrčka. Poté raději nervózní poločas ukončil. Poločas tak skončil jednobrankovou výhrou domácího týmu, hosté byli možná více na míči, ale brankové příležitosti si nevytvořili. Admira hrála totiž velmi odpovědně v obraně a na tu se musela zaměřit i po vyloučení Svrčka těsně před odchodem do šaten.

Hosté dlouhou přesilovku nakonec nevyužili

Ve druhé půli  se domácí  zaměřili na pozornou obranu s možností rychlých brejků, což se jim poměrně dařilo, naopak hosté si s početní převahou nevěděli rady a prakticky Hložka vůbec neohrozili. Domácí mohli navýšit skóre v 57. minutě, kdy utekl po levé straně Dutkevič, poslal zpětnou přihrávku na Csomora, ale jeho střelu zablokovala obrana hostí. Ještě větší šanci měl v 78. minutě Prokop, kdy ho v přečíslení 2 na 1 uvolnil Motal, ale spolu s branařem přehodil i bránu. Utkání, které se v druhém poločasu již uklidnilo, fotbalisté Admiry celkem s přehledem dovedli k dalším třem  bodům a završili tak výbornou formu, kterou na konci podzimu chytili.

 

"V začátku utkání jsme měli míč častěji na kopačkách a vytvořili jsme si územní převahu, žádnou šanci jsme si ale nevytvořili. Domácí se dostali do vedení po střele z hranice velkého vápna. Poté byl po dvou žlutých kartách vyloučen hráč domácích, bohužel početní převaha nám uškodila. Domácí se zatáhli a my jsme až do konce utkání nevymysleli jedinou akci ani si nevytvořili jedinou střeleckou příležitost. Z tohoto pohledu bylo domácí vítězství zasloužené", hodnotí zápas vedoucí FK Mladcová Zdeněk Hrnčiřík.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Celému hráčskému kolektivu patří za předvedené podzimní výkony velké pochvala, kromě jednoho zaváhání doma s Kostelcem předváděli poctivé a bojovné výkony, což se odráží i na dobrém umístění v tabulce.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Moc šancí jsme si nevytvořili a nedokázali jsme zužitkovat ani přesilovku, proto odjíždíme bez bodu.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Nedbal [-] (90. J. Miklík [-] ) , J. Barták [-] , M. Jurášek [-] - J. Šenkyřík [-] , Z. Prokop [-] , A. Dutkevič [-] - D. Svrček [-] , I. Csomor [-] (72. A. Tabara [-] ) , P. Motal [-] (79. S. Štoll [-] ) - M. Zavadil [-]

FK Mladcová
T. Zálešák [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , D. Vaněk [-] (83. J. Zapletal [-] ) , J. Jaroš [-] , R. Slobodian [-] (75. Š. Chludil [-] ) , M. Jurčík [-] , P. Votava [-] , P. Venený [-] (46. M. Vyvlečka [-] ) , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-]

ŽK: 8. M. Jurášek , 34. D. Svrček , 45. M. Hložek , 79. P. Motal - 50. M. Vyvlečka , 67. P. Votava . ČK: 41. D. Svrček .
Hráči zápasu: M. Hložek , Z. Prokop - P. Votava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - MAŠÍK Bronislav, VOŘÍŠEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku