3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 14:00

13.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko se rozstřílelo v poslední dvacetiminutovce, u všech branek byl Koudelka


Branky


1

Jak hodnotil utkání kouč vítězného celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): Zápas o šest bodů s náznakem derby, protože ta vzájemná znalost soupeře i hráčů samotných byla maximální. V prvním poločase to byla spíš šachová partie a pro mě osobně to bylo málo i co se týká nasazení, emocí a všeho, co by mělo takové utkání mít. V podstatě se hrálo bez šancí, faulů a takový zápas nikoho nezajímá. V poločase jsem hráčům připomněl, že musíme do toho jít víc po hlavě, dostat se do zápasu a zkusit si pomoct i standardkou, kterých jsme měli hodně. Druhý poločas už byl z naší strany v pořádku. Zamknuli jsme Líšeň před vápno a navázali tak na dobrou druhou půli s Hulínem. Rozhodnutí přinesla až závěrečná dvaceminutovka, ale po celou druhou půli jsme hrozili a gól visel ve vzduchu. Dokázali jsme vystupňovat i tempo zápasu a konečně jsem na hřišti viděl i nějaké emoce a mohli si říct, že takhle se hraje o záchranu. Hosty jsme do ničeho nepustili a nakonec dali i pěkné tři branky. Zápas měl i zajímavou diváckou kulisu a ten druhý poločas už mohl diváky i bavit.“




Sestavy


FK Blansko
J. Floder [-] - S. Píšek [-] , P. Gromský [-] , L. Koláček [-] , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] - J. Kučera [-] , Š. Kolařík [-] (79. J. Kratochvíl [-] ) , D. Duda [-] - J. Koudelka [-] (85. T. Feik [-] ) , J. Trtílek [-] (76. L. Chloupek [-] )

SK Líšeň
M. Rychetský [-] - D. Frimmel [-] (74. A. Ovsepjan [-] ) , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , M. Matoušek [-] , T. Zezula [-] , J. Stehlík [-] , D. Krška [-] , M. Široký [-] , R. Čampa [-] , M. Bednář [-] (78. F. Voda [-] )

ŽK: 40. L. Hanuš .
Počet diváků: 548. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - PFEIFER Michal, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 10. 2016 15:44
domácí zvítězí2:0