0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 10:15

10.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrany dominovaly nad útokem


Branky


0

V zápase žádná branka nepadla, tak se oba soupeři rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý celek tabuly zajížděl o víkendu na půdu do Slavičína. Už ve 2. minutě se dostal do nebezpečného zakončení Vaněk, ale jeho střelu zablokoval domácí zadák. Po deseti minutách střela Elšíka jen o centimetry minula bránu. V 11. minutě po centru Černého zamířila hlavička Vítámváse jen těsně nad břevno. Za minutu hlavičkoval zcela sám domácí Matůš, ale rosický brankář Zádrapa předvedl excelentní zákrok. I v dalším průběhu se oba týmy pokoušely o ofenzivu, ale obrany kralovaly nad útoky. V 29. minutě utekl rosický Malata, ale jeho zakončení bylo nedůrazné a Jelínek s jeho pokusem neměl problémy. 

 

Po přestávce se v první vážnější šanci ocitl slavičínský Kříž, ale jeho hlavička nemířila mezi tři tyče. V 53. minutě poslal přesnou přihrávku Selingr na Černého, kterého ale vylapal domácí brankář Jelínek. Za minutu na druhé straně zpacifikoval šanci Kříže Zádrapa. Dvacet minut před koncem vypálil nebezpečnou střelu Elšík. Ještě v téže minutě se ocitl v dobré palebné pozici Malata, ale domácí brankář Jelínek jeho hlavičku kryl. V 84. minutě mohl vsítit rozhodující branku rosický Šíp, ale jeho střela mířila pánubohu do oken. Zajímavé střetnutí tak skončilo spravedlivou dělbou bodů. 



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - D. Horáček [-] , O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] , P. Elšík [-] , L. Matůš [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (78. J. Foral [-] ) , M. Kršák [-] (89. D. Hibš [-] ) , J. Vítámvás [-]

ŽK: 54. J. Lukaštík , 55. P. Švach , 86. T. Švach , 90. P. Kříž - 30. M. Kršák , 43. J. Havlásek , 58. M. Kugler , 62. J. Zádrapa , 90. J. Černý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.