Rezerva Velké Bíteše smetla nováčka z Nedvědice


Branky


23. O. Malý , 28. M. Čech , 30. J. Pohl (p.) , 58. J. Pohl , 68. O. Mucha , 71. J. Pohl
0

První kolo nejnižšší krajské soutěže proti sobě svedl los hned na úvod. Na půdu rezervy Velké Bíteše, která v minulé sezóně až do posledního kola hrála o postup do I.A třídy přijel vítěz Okresního přeboru ze Žďárska Nedvědice. Utkání dostalo moožná pro nováčka až trochu krutý spád.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankové vedení domácího celku

Po úvodní oťukávané se k přímému kopu postavil Pohl, narazil si o zeď a tvrdou střelou trefil břevno hostující branky. Gólový účet benfica otevřela ve 23.minutě, přímý kop Muchy skončil na břevnu a pohotovou dorážkou ho do brány hlavou dopravil Ondřej Malý. O pět minut později bylo ještě veseleji, když Dingu podruhé překonal Čech. Vynikající desetiminutovku uzavřel Pohl, který byl ve vápně faulován a následný pokutový kop sám proměnil. Výhodu pokutového kopu získali i hosté, ale Bartošek se vytáhnul a penaltu zlikvidoval.

Domácí hostům nadělili kanára

Druhý poločas v pohodě hrající benfica nepolevila a zatěžkala konto soupeře dalšími třemi brankami, nejprve se po pěkném centru Rozuma trefil opět Pohl. Premiérovou trefu v dresu benfici si připsal Mucha, který z malého vápna zakončil akci Loupa. Hattrick poté zkompletoval Pohl, který se po pohledné kombinaci ocitnul sám před brankářem a nedal mu šanci. Hosté se snažili, alespoň korigovat výsledek, ale v jejich největší příležitosti pomohla Bartoškovi tyč. V závěru měl výbornou šanci Loup, ale z hranice vápna ohrozil pouze okna blízké bytovky a rozesmál stovku přihlížejících diváků.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek: Spokojenost, byli jsme lepším týmem. Zaslouženě jsme vyhráli, brankový rozdíl mohl být i vyšší.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - J. Ondrák [-] , O. Švanda [-] (65. J. Jelínek [-] ) , T. Pelán [-] - T. Mrňa [-] , D. Rozum [-] (65. A. Trnka [-] ) , O. Mucha [-] , T. Loup [-] - M. Čech [-] (71. M. Paprskář [-] ) , J. Pohl [-] - O. Malý [-]

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , L. Jaroš [-] , F. Škutchan [-] , P. Havíř [-] (68. M. Vašíček [-] ) , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , Z. Prudký [-] (43. V. Šikula [-] ) , D. Mareš [-] (46. D. Houdek [-] ) , J. Veselský [-]

ŽK: 44. D. Bracek , 60. R. Šikula .
Hráči zápasu: J. Bartošek , O. Mucha , J. Pohl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - FABEŠ Roman, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.