Utkání dvou rozdílných poločasů byl k vidění v Rapoticích


Branky


0

Dva celky hrající v minulé sezóně ve středu tabulky svedl los hned v 1. kole. Domácí v posledních pěti utkání pouze jednou prohráli, to hosté měli šňůru 5 výher za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostujícímu celku

 První poločas patřil jednoznačně hostům. Domácím vázla kombinace a nedařilo se jim výrazně ohrozit Macháčka. Dukovany spoléhaly na rychlé protiútoky a hned dva dokázaly využít. Proti navýšení skóre byl se svými skvělými zákroky domácí brankář Tomáš Laš, který zlikvidoval tři tutovky hostů. 

 

Druhý díl zápasu patřil naopak domácím

 Ve druhé půli se na hřišti přiostřilo, přibylo faulů, sporných verdiktů rozhodčího a hra byla rozkouskovaná, což nahrávalo spíše vyčkávajícím hostům. Rána pro Dukovany přišla dvacet minut před koncem, kdy se nadvakrát prosadil Dvořáček. Hosté znervózněli a přenechali iniciativu domácím. Trest za pasivitu přišel z kopačky Petra Matouška, který zužitkoval ideální přihrávku Michala Sobotky. Poslední ránu mohly Rapotice svému soupeři zasadit v 89. minutě, ale ze slibně se rozvíjejícího závaru nic nevytěžily. Oba dva celky tak do soutěže vstoupily remízou. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík: Do utkání jsme vstoupili špatně, ve druhém poločase jsme ale nakonec mohli brát všechny body, i když to by neodpovídalo vývoji utkání. Spravedlivá remíza.




Počet diváků: 110. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - DVOŘÁK Jiří, NESTROJIL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.