1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hartvíkovicích se to červenalo


Branky


51. M. Kopuletý - 45. M. Šimončič , 53. R. Durajka (p.) , 67. P. Kučera , 70. R. Durajka (p.) , 80. P. Kučera
0

Na 180 diváků zavítalo na místní stadion do Hartvíkovic, které však svým domácím divákům moc radosti nenabídly. Dvě červené karty pro domácí celek byly rohodující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náměšť vstřelila branku do šatny

K okresnímu derby se v rámci 7. kola proti sobě postavila favorizovaná Náměšť a domácí Hartvíkovice. Zápas začali lépe domácí a po nastřelené ruce mohli kopat domácí penaltu, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Do šancí se začali dostávat i hosté, ale žádná ze střel se brankou neuchytila. Martin Kopuletý trefil tyčku, následně David Kopuletý břevno, ale paradoxně to byli hosté z Náměště, kteří se po nenápadné střele ve 44. minutě dostali do vedení 0:1.

Domácí vyrvnali, srazili je však dvě červené karty

Druhý poločas začali opět lépe domací, kdy po krásné nahrávce za obranu od Hadraby přetavil v branku Martin Kopuletý a vyrovnal na 1:1. Nicméně po standartní situaci a nastřelené ruce Outulného M. kopali hosté penaltu a navíc byl Outulný vyloučen. Durajka ji bezpečně proměnil a poslal hosty do vedení 1:2. O 15 minut zvýšil vedení Kučera 1:3 a o 3 minuty později opět z penalty zvýšil Durajka 1:4. V 79. minutě dostal zbytečnou druhou žlutou Sýkora M. a byl vyloučen. Následně hosté odskočili o další branku na 1:5 zásluhou Kučery a v Hartvíkovicích vyhráli rozdílem třídy.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , M. Outulný [-] , J. Sýkora [-] - M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (76. M. Moczár [-] ) , M. Záviška [-] (80. M. Melkes [-] ) , D. Kopuletý [-] (67. D. Outulný [-] ) - R. Hadraba [-] , M. Kopuletý [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - R. Durajka [-] , V. Rous [-] , M. Šimončič [-] , V. Rybníček [-] (78. J. Křoustek [-] ) , T. Tržil [-] , P. Kučera [-] , Z. Jonák [-] , P. Kurtin [-] , J. Klíma [-] (73. J. Tržil [-] ) , J. Heres [-]

ŽK: 70. M. Sýkora - 66. Z. Jonák , 68. V. Rybníček , 88. P. Kurtin . ČK: 68. M. Outulný , 79. M. Sýkora .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: KŘEN Filip - NESTROJIL Zbyněk, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.