Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vítěze nepoznal


0

V tabulce druhá Náměšť dokázala v závěrečné dvacetiminutovce smazat dvoubrankové vedení domácích a díky brance Šimončiče v 88. minutě si hosté odvážejí alespoń bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankově bohatý začátek zápasu - 2:1

Utkání probíhalo hned od první minuty ve vysokém tempu a první góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Domácí se dostali do vedení již v 6. minutě po rohovém kopu, kdy po odraženém balónu propálil Rostislav Kittler vše co mu stálo v cestě. Hosté však měli rychlou odpověď a z rohového kopu srovnával Pavel Čermák. Běžela teprve 12. minuta a zásluhou Jaroslava Pokorného se domácí dostali opět do vedení - 2:1. Pokorný šikovně zasekl balón a mířil přesně k tyči. Přestože byli hosté aktivnější a vypracovali si několik zajímavých příležitostí, skóre se do konce poločasu již neměnilo a do šaten odcházeli spokojenější hráči domácích.

Šimončič v závěru vystřelil hostům bod

Do druhého poločasu vstoupili domácí výborně. Hned v úvodu projel domácí obránce František Smejkal celé hřiště jako nůž máslem a nezastavil ho ani hostující brankář Pokorný. V 48. minutě tedy svítil na tabuli stav 3:1 pro domácí hráče. Hosté poté převzali otěže zápasu a domácím nezbylo nic jiného než urputně bránit a hrozit z protiútoků. V 72. minutě se hosté přeci jenom dočkali snížení. Prosadil se opět Pavel Čermák - 3:2. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby se hostům podařilo zásluhou Michala Šimončiče vyrovnat. Výsledkem zápasu je tedy spravedlivá dělba bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler: Vzhledem k průběhu zápasu byla remíza spravedlivá. Hosté měli více balón na kopačkách, přesto museli vždy dotahovat. Bohužel pro domácí se jim to nakonec povedlo dvě minuty před koncem.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kylíšek - trenér: Po celé utkání jsme byli lepším týmem a nedokázali jsme proměnit spousty šancí. V prvním poločase nastřelili břevno a tyč, ve druhém nevyužili 3 samostatné úniky. Domácí vytěžili z minima maximum a udělili nám lekci z produktivity.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Kittler [-] , M. Hecht [-] (78. F. Molva [-] ) , P. Tomášek [-] (74. A. Vrtal [-] ) , F. Smejkal [-] - R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , J. Hladílek [-] - M. Havlín [-] , V. Molva [-] , R. Ganzwohl [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - P. Kurtin [-] , T. Tržil [-] , J. Heres [-] , V. Rous [-] - J. Klíma [-] , R. Durajka [-] , M. Šimončič [-] , P. Čermák [-] - P. Kučera [-] , V. Rybníček [-] (70. J. Tržil [-] )

Hráči zápasu: F. Smejkal - P. Čermák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - SVOBODA Patrik, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.