1:1
(1:0)
80. M. Klika
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Čáslavic v závěru vyrovnaly


Branky


21. M. Kaňka - 80. M. Klika
0

TJ Sokol Stařeč přišel deset minut před koncem o výhru v prvním sotěžním utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Kaňka poslal domácí do vedení

Do začátku nové sezóny se spojily v Čáslavicích obě mužstva, které budou společně nastupovat v Okresním přeboru. Hezké fotbalové počasí, pěkná návštěva a naopak ne příliš hezké utkání spíše podprůměrné úrovně. Hodně nepřesností, ztrát balónů, tvrdých soubojů, často za hranicemi pravidel, tím i značně rozkouskovaná hra. Naopak bylo málo šancí a nebezpečných střel. Domácí měli  mírnou platonickou převahu, hosté naopak kontrolovali střed hřiště, kde měli navrch. Gól dali domácí ve 21. minutě po rohu pěknou a nechytatelnou hlavičkou Miroslava Kaňky -1:0 . Domácí pak měli další příležitosti ke skórování, které však nevyužili.

Dělbu bodů zařídil Marián Klika

Druhý poločas měl podobný obrázek jako ten první, ale s tím rozdílem, že se tentokrát střelecky prosadili hosté. Nejprve jednu ze svých příležitostí neproměnili, ale pak se i oni přeci jen dočkali. To se v 80. minutě po nedorozumění domácích stoperů trefil za záda Dominika Obůrky Marián Klika a zařídil tak zřejmě spravedlivou remízu, kterou ale při příznivěji se vyvíjejícím vývoji pro domácí brali více hosté. Ty změří nyní své síly s rezervou Okrříšek, které svůj první podzimní zápas vyhrály. Stařeč naopak odjede na těžkou půdu do Studence, kde určitě favoritem nebude.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop: Remíza je spravedlivá, rozhodně jsme si za předvedený výkon tři body nezasloužili.

FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Na začátek sezóny se hrál tipický zápas. Také bod je na začátek sezóny dobrý.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (63. O. Dvořák [-] ) , L. Lauš [-] , M. Kaňka [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] (46. D. Kašiár [-] ) , F. Strouha [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] (83. S. Jahoda [-] ) , V. Smejkal [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - M. Zikmund [-] , J. Mach [-] , J. Hanzal [-] , M. Busta [-] - T. Rygl [-] (76. M. Klika [-] ) , A. Roupec [-] , P. Klika [-] , P. Růžička [-] (66. J. Vecheta [-] ) - J. Vaníček [-] (61. P. Bednář [-] ) , M. Sedláček [-]

ŽK: 62. V. Smejkal , 69. D. Kašiár - 35. T. Rygl , 62. P. Klika .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SARKÁNY Martin, ŠIBŮREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.