M. Sova 15.
L. Tomšíček 20. (p.)
M. Sova 79.
M. Sova 90.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice výhrou potvrdila formu


Branky


15. M. Sova , 20. L. Tomšíček (p.) , 79. M. Sova , 90. M. Sova - 70. J. Kolman
0

Blatnice se dalším bodovým ziskem dotáhla po sobotě bodově na druhý Studenec. Přibyslavice naopak po třech vyhraných zápasech v řadě tentokrát neuspěla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali první dvě branky po dvaceti minutách

Blatnice a Přibyslavice mají aktuální formu jako hrom. Přibyslavice se po špatném začátku rozjela ve velkém stylu a zaznamenala tři výhry v řadě. Podobně je na tom Blatnice, která po prohraném prvním kole vždy bodovala. už ve 20´minutě vedli po brankách Milana Sovy a proměněné penaltě  Libora Tomšíčka 2:0. V první půli byli domácí jasně lepší a nebýt neproměněných tutových šancí Sovy mohlo být po odchodu do kabin po zápase.

Milan Sova vtřelil druhý hatrick posobě

Druhá půle byla vyrovnaná a hosté se začali tlačit do slibných šancí. Do utkání se hostům podařilo vrátit v 70´minutě kdy zaváhání domácí obrany využil lobem  Jan Kolman a bylo to 2:1. Ale o 9´minut později se opět prosadil  Milan Sova zásluhou přihrávky střídajícího Davida Pokorného, který svým příchodem ofenzívu domácích oživil. Hosté se na další branku nezmohli a v nastavené čase upravil na konečných 4:1 potřetí v zápase Milan Sova. Milan Sova si i ve druhém zápase po sobě připsal hattrick a stoupá v tabulce kanonýrů soutěže. Blatnice se tak dotáhla na samotné čelo tabulky a v příštím kole je čeká šlágr kola v Rokytnici a díky aktuální formě nemusí být zcela bez šancí. Přibyslavice si naopak budou chtít spravit chuť s nováčkem soutěže Horním Újezdem. Bude to již jejich pátý domácí zápas, kde mají vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou porážek.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Šabatka Marek,hráč: Dnes patřil zápas Milanu Sovovi, který vybojoval na sebe penaltu, v druhém zápase po sobě dal hattrick a nebýt několika neproměněných tutovek, mohl si na své konto připsat větší počet branek.

TJ Sokol Přibyslavice
Kopeček Martin, trenér: Do Blatnice jsme přijeli v oslabené sestavě bez 5 hráčů základní sestavy. Domácí byli lepší a po zásluze vyhráli.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Šplíchal [-] , J. Šimek [-] (74. D. Pokorný [-] ) , T. Cech [-] , M. Foltýn [-] , M. Sova [-] , M. Šabatka [-] (89. R. Dušek [-] ) , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] (84. J. Chrásta [-] ) , M. Doležal [-] , L. Tomšíček [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - F. Holub [-] , P. Šárka [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] - J. Rambousek [-] (80. J. Karafiát [-] ) , L. Matějek [-] , P. Masopust [-] (78. M. Molák [-] ) , V. Škorpík [-] - L. Lopatář [-] , J. Kolman [-]

ŽK: 78. D. Lojka .
Hráči zápasu: M. Sova .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - MILOTA Tomáš, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.