1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec se dostal do čela soutěže


Branky


19. V. Lampíř - 37. J. Holoubek , 49. K. Mrňa , 53. J. Holoubek (p.) , 72. M. Nováček
0

Čáslavice si na vlastním hřišti připsaly další porážku a to již proti vedoucímu Studenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnali až v závěru prvního poločasu

Čáslavice neprožily poslední dva zápasy v optimální pohodě a jejich celkové skóre 1:13 z těchto zápasů je velice negativní. A ani tentokrát to na vylepšení skóre a bodů moc nevypadalo, protože přijel do Čáslavic druhý tým tabulky ze Studence, který ještě nepoznal v této sezóně hořkost porážky. Zápas se hrál za příjemného podzimního počasí a domácí do něj nastoupili tak, jako by za sebou neměli dva smolné zápasy. Tentokrát jejich obrana fungovala na mnohem lepší úrovni, ale ani na útočení domácí nezapomněli a to se jim také v 19. minutě podařilo zužitkovat, když poslal domácí tým do vedení Vojtěch Lampíř, který překonal bezmocného Lukáše Pěnčíka -1:0. Hosté však jsou zkušenějším mužstvem a nechtěli se s tímto stavem vůbec smířit. Ale stále nemohli najít recept na překonání domácí obrany v s golmanem Jaroslavem Martenkem. Až ve 37. minutě přeci jen našel Jan Holoubek recept na jejich překonání a hostům se tak mohlo při odchodu do kabin za nerozhodného stavu 1:1 lépe dýchat.

Ve druhé půli již kralovali hosté

Začátek druhé půle ale skvěle vyšel hostům kdy otočil skóre utkání ve 49. minutě Karel Mrňa -1:2. V 53. minutě pak hosté zahrávali pokutový kop, který bezpečně proměnil Jan Holoubek -1:3. Jenže tento hráč pak byl o čtyři minuty později vyloučen, a tak hosté dohrávali pouze v deseti. Přesto se jim ještě podařila přidat jedna branka, kterou vstřelil v 72. minutě Martin Nováček -1:4. Hosté se tak výhrou dostali do čela soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: V prvním poločase jsme měli herní převahu. Ve druhé jsme pak nechytili začátek a dvakrát jsme inkasovali. Dnešní utkání vůbec nezvládli rozhodčí.

TJ Sokol Studenec
Tomešek Jiří, vedoucí: Úvod patřil domácím. Hra se postupně vyrovnávala. Ve 2.poločase měl Studenec navrch. Vyloučení Holoubka bylo dost přísné. Závěr utkání byl zbytečně vyhrocený.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - M. Zikmund [-] , J. Mach [-] , J. Hanzal [-] (59. M. Klika [-] ) , M. Busta [-] - T. Rygl [-] , J. Vecheta [-] , A. Roupec [-] , P. Růžička [-] - V. Lampíř [-] (74. P. Bednář [-] ) , J. Vaníček [-] (46. P. Klika [-] )

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Tretera [-] , V. Kučerňák [-] , T. Nejedlý [-] - M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , K. Mrňa [-] , P. Rousek [-] (49. F. Hájek [-] ) - F. Komárek [-] (87. M. Kryštof [-] ) , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] -

ŽK: 35. J. Vaníček , 39. J. Vecheta - 73. M. Mrňa , 77. F. Komárek . ČK: 57. J. Holoubek .
Hráči zápasu: T. Rygl - K. Mrňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - OŠMERA František, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.