2:1
(1:1)
18. P. Klika
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma konečně vyhrál


Branky


0

Fotbalisté Čáslavic svoji černou sérii neprotrhli ani na hřišti Lipníku a podlehly mu 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stačili do poločasu vyrovnat

Lipník přivítal na svém hřišti Čáslavice, kterým se v poslední době vůbec nedaří. Za poslední tři zápasy si nepřipsaly ani bod a celkem sedmnáctkrát inkasovaly. Lipníku se ale nedaří doma. Z venku si však z posledních třech zápasů přivezl vždy výhru. První poločas byl pro domácí už od začátku složitý. Hosté si vytvářeli mnoho šancí a vstřelení branky několikrát zamezil brankář domácích, Ondřej Urban. Jeho neprůstřelnost však nevydržela příliš dlouho, v 18. minutě se hostům podařilo vsítit míč za jeho záda. O vedoucí gól se postaral Petr Klika -0:1. Následující část utkání se hrála spíše na polovině domácích, ale hostům se nepodařilo dát další gól. Před koncem první poloviny domácí ve 45. minutě vyrovnali zásluhou Jana Jonáše na 1:1 a zlepšili si tak náladu do šatny.

Petr Pokorný rozhodl o výhře domácích

Druhý poločas už nebyla znát tak velká převaha hostů. Vytvářeli si méně šancí. Domácí bojovali a v 67. minutě přistála do šestnáctky krásná přihrávka, kterou Petr Pokorný dokázal proměnit v gól -2:1. Hosté se ještě nevzdali, vyvíjeli na domácí tlak až do posledních minut. Před koncem utkání měli domácí ještě pár dobrých šancí, ale ty už se jim nepodařily proměnit. Lipník tak dokázal, že body nevozí jen z venkovních hřišť, a že i doma rozdávat body nebudou. Lipník si tak výhrou pojistil klidný střed tabulky, naopak Čáslavické trápení nadále pokračuje.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes to bylo z naší strany vydřené vítězství. Soupeř byl kvalitní a nám se po celý zápas nedařilo. Jsme rádi hlavně za tři body.

FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Dnes jsme prohráli i přes dobrý první poločas. Lipník rozhodl pouze ze dvou standartek.



Sestavy


Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Brabenec [-] , J. Jonáš [-] (83. A. Matoušek [-] ) , R. Šťáva [-] (88. J. Procházka [-] ) , M. Skoumal [-] (67. V. Svoboda [-] ) , A. Rohony [-] (37. L. Macháček [-] ) , J. Kresa [-] , A. Kisela [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , P. Pokorný [-] (71. R. Fišer [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - M. Obůrka [-] , M. Busta [-] , J. Hanzal [-] (86. P. Bednář [-] ) , M. Zikmund [-] - J. Vaníček [-] (55. J. Vecheta [-] ) , T. Rygl [-] , A. Roupec [-] , P. Růžička [-] - V. Lampíř [-] , P. Klika [-]

ŽK: 58. L. Macháček , 78. A. Kisela - 76. M. Obůrka .
Hráči zápasu: P. Růžička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - DLOUHÝ Lukáš, TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.