Rezerva otrokovické Viktorie překvapivě podlehla hulínské Admiře


Branky


0

Zatím největší překvapení letošní sezony v 1. B třídě skupině B se urodilo v nedělním dopoledni na hřišti otrokovické Viktorie. Domácí celek, jeden z aspirantů postupu, překvapivě přenechal všechny body hulínské Admiře. Hanáci zaskočili domácí tým již ve 3. minutě, kdy se trefil Motal. Domácí rezerva po čtvrhodině hry vyrovnala Křivánkem. Do půle se tak odcházelo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločasu dokázali jít fotbalisté Hulína znovu Motalem do vedení a v hektickém závěru již výhru ubránili. V nastaveném čase viděl dokonce domácí Řiháček červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle se odcházelo za nerozhodného stavu 1:1

Utkání s mladým a běhavým domácím mužstvem začali hosté velmi dobře, již ve 3. minutě zahrával Vaculík rohový kop a u zadní tyče nehlídaný Motal doklepl míč do sítě a rázem hulínští vedli 0:1. Domácí se snažili rychlou kombinací překonat hostující obranu, ale ta hrála spolehlivě. To však neplatilo v 15. minutě, centr z levé strany prošel až před Vajdu a domácí Křivánek byl u míče dřív než brankář Admiry a špičkou poslal míč do sítě a srovnal na 1:1. Poté se hrála vyrovnaná partie, domácí rychle kombinovali,  hosté jsme využívali volný prostor na brejky. Ve 26. minutě se dostal zleva domácí hráč před Vajdu, ten ale nohou vyrazil vedle brány. Hosté podnikli pěknou akci ve 31 minutě, Dutkevič potáhl míč až do vápna domácích, nahrál na střelu nabíhajícímu Svrčkovi, ale jeho střelu k tyči brankář Viktorie vytěsnil na roh. O minutu později byl znovu závar ve vápně domácích, kdy si dal obránce málem vlastní gól, bohužel míč skončil těsně vedle tyče v autu. Ve 38. minutě otočil sudí faul na Zavadila u lajny proti hostům a domácí po trestném kopu z blízka trefili jen břevno Vajdovy brány. Poločas skončil po dobrém výkonu obou mužstev remízou 1:1.

Motal rozhodl utkání, domácí Řiháček viděl v závěru červenou kartu

Druhou půli hráči Admiry očekávali zvýšenou aktivitu domácích hráčů, tu  ale spolehlivou hrou obrany a dobře pracující zálohy domácím nepovolili. A co prošlo, pochytal spolehlivý Hložek. Poprvé v druhé půli hosté zahrozili v 60 minutě, kdy Motal protlačil ze středu hřiště míč na vápně Dutkevičovi, ten ale přestřelil. V 67. minutě hostím ale vyšla akce po trestném kopu Zavadila z půlky, ten našel Štolla, který přehlavičkoval obránce na volného Dutkeviče, který zleva postupoval na jediného domácího obránce a ve vápně poslal míč na volného Motala, který opět nezaváhal a vstřelil druhou branku Hulína, který znovu překvapivě vedl, tentokrát 1:2. Domácí byli brankou zaskočeni, jejich útočné akce končili na dobře hrající obraně Hulína, fotbalisté Admiry dobře kombinovali ve středu hřiště a závěrečný tlak domácím hráčům již takřka nedovolili. Domácí tým tak musel sklonit hlavy před bojovným výkonem hostí, kteří favorizovaný domácí celel svojí aktivní hrou určitě zaskočili. O nápravu se mohou hráči Viktorie pokusit v neděli dopoledne ve Slavičíně, kde poměří síly s místní rezervou.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Utkání s Hulínem bylo velmi důrazné a bojovné, o čemž napovídá i těsný výsledek. Byla to bitva ve středu pole o každý metr půdy. My jsme mohli za stavu 1:1 dvakrát navýšit skore, ale neproměnili jsme svoje šance. Druhá půle byla z naší strany aktivni, ale ke gólu jsme se nemohli dostat, i když šance jsme si nějaké vytvořili. Hosté pak z brejku udeřili na konečných 1:2, což je možná pro nás krutý výsledek.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Po velice bojovném a poctivém výkonu všech hráčů jsme si nakonec z horké otrokovické půdy odvezli cenné 3 body a napravili jsme tak nepovedený zápas doma s Kostelcem u Holešova. Příští kolo hrajeme opět venku, v sobotu zajíždíme do Tečovic a pak hned v úterý 27.9.2016 hrajeme odložený zápas v Tlumačově.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: KÝR František - RUMAN Josef, ČÍŽ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku