0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola rezerva otrokovické Viktorie loupila na Mladcové


Branky


0

Před velmi slušnou diváckou návštěvou se hrál v krásném sobotním odpoledni magnet tohoto kola na hřiští FK Mladcová, kde zavítala rezerva otrokovické Viktorie. Jednalo se o souboj druhého celku se třetím a diváci nakonec viděli tři branky. Všechny ale padly do sítě domácího brankáře Zálešáka, který nahradil zkušeného Černého. Hrdinou utkání byl hostující Adam Bahounek, který zaznamenal dvě branky a třetí přidal Juhás. Domácí si utkání prohráli vlastními chybami a přepustili druhé místo právě svému přemožiteli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dal branku hostující Adam Bahounek už po deseti minutách

Hosté ve druhé půli navyšovali skóre a odvezli si tři body



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Utkání jsme si prohráli v první půli, kdy i přes vyrovnaný průběh jsme spálili čtyři až pět vyložených šancí a hosté dali gól, kdy dalekonosnou střelou a nepříjemným odskokem zaskočili našeho brankáře. Hrozný byl náš vstup do druhé půle, kdy v prvních pěti minutách měla Viktorka tři velké šance a vstřelila druhý gól, ten nám sebral veškeré šance na bodový zisk. Pak už po zbytek utkání hosté chodili do naší otevřené obrany a díky našemu brankáři utkání skončilo jen 0:3. Viktorie nám dala lekci z produktivity.

FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Po celé utkání jsme se snažili vysoko napadat domácí, což se nám podařilo. Poměrně rychle jsme šli do vedení a vytvořili jsme si další šance, které jsme ale neproměnili. Domácí poté měli tři velké přiležitosti, ale neproměnili naštěstí ani jednu a tak poločas skončil naší výhrou 0:1. Druhý poločas se odehrával ve stejné režii, až na to, že si domácí nevypracovali žádnou vyloženou šanci. Naopak náš tým dal dvě pojišťovací branky a tak si odvážíme velmi důležité tři body.



Sestavy


FK Mladcová
T. Zálešák [-] - M. Kraváček [-] , L. Bahulík [-] (50. R. Slobodian [-] ) , M. Blažek [-] , D. Kahaja [-] , J. Jaroš [-] (84. J. Kalmár [-] ) , P. Votava [-] (71. M. Vyvlečka [-] ) , P. Venený [-] , M. Venený [-] (80. M. Jurčík [-] ) , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-]

FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - P. Lendler [-] , J. Červenka [-] (72. D. Dvořáček [-] ) , L. Křivánek [-] , A. Řiháček [-] , M. Němec [-] , P. Červenka [-] (62. Z. Marčík [-] ) , A. Bahounek [-] , L. Juhas [-] , O. Malota [-] , M. Ruman [-]

Hráči zápasu: M. Dlabač - L. Juhas , A. Bahounek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - CHROMÍK Zdeněk, VENENÝ ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku