Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:15

4.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov potvrdil výborný vstup do soutěže


Branky


0

Szotkowski sice v 51. minutě snižoval na 1:2, ale poté Hlučínští podruhé v zápase neubránili Aleše Krče a Uničov pak už dokráčel k pohodlné výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Pavel Jeřábek, autor gólu: Hlučín byl na balónu, vytvořil si nějaký šance, ale my jsme byli efektivnější. Šance, které jsme měli, tak jsme skoro všechny proměnili. Zápas to byl celkem rychlej, svižnej. Góly Uničova: Aleš Krč dostal z boku přihrávku a z 12 metrů od branky prorazil obránce a mířil k tyči. Standardka 35 metrů od brány, centrem Tomáš Nuc přehodil obránce a já jsem běžel z boku sám a prostřelil golmana. Dostal jsem přihrávku za obranu a u lajny jsem přehrál borce, posunul jsem a Aleš Krč skóroval z malého vápna. Stejná akce byla i u čtvrtého gólu, akorát autorem byl Dušan Dostal kdy prostřelil golmana z blízka. Poslední gól, centr Aleš Krč našel na zadní tyči Tomáše Vasiljeva a ten to pod břevno zavěsil.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , P. Purzitidis [-] , R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] - R. Juřátek [-] , T. Nuc [-] (65. D. Dostál [-] ) , P. Jeřábek [-] (87. T. Weigel [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] (75. P. Kasal [-] ) , A. Krč [-]

FC Hlučín
J. Hlaváč [-] (46. D. Hampel [-] ) - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] - K. Hudeczek [-] , M. Lukáš [-] , D. Fišer [-] (73. G. Badalyan [-] ) , T. Dostál [-] - M. Szotkowski [-] (73. K. Jančík [-] ) , R. Sasín [-] - M. Foltyn [-]

ŽK: 61. P. Žižka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Slabý Jiří - LAKOMÝ Lukáš, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.