3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanáci se dočkali výhry


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas a jedna červená karta

Hned v úvodu utkání se do šance dostali hosté. Ve 2.minutě Mohelnice kopala roh, který chybě odkopl Martin Neubert na přední tyči, ale gólman Šustr skvěle zasáhl. David Steiner měl mnoho šancí za poločas, slibnou si vytvořil ve 41.minutě, kdy po rohovém kopu získal míč a těsně minul břevno branky. Na konci 1. poločasu byl vyloučen hráč Mohelnice za hrůzostrašný zákrok na Daniela Šmerdu.

 

 

 

3 body zůstaly v Kroměříži

Hosté tak nastoupili do druhé půle v oslabení. Kvůli zranění odešel v 57.minutě kapitán David Čep, které po dlouhém zranění vystřídal Václav Látal. V 67. minutě kopali Hanáci roh. Trenér David Klimek poslal Tomáše Netopila na zadní tyč a ten hlavou poslal míč do brány. O dvě minuty později se prosadil David Steiner, z levé strany vystřelil ke vzdálenější tyči a rozevlál tak do třetice síť Mohelnice. 



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Steiner [-] , M. Neubert [-] (68. D. Hynčica [-] ) , R. Budín [-] , T. Netopil [-] , J. Silný [-] , T. Strašák [-] (74. A. Galetka [-] ) , D. Stratil [-] , D. Šmerda [-] , O. Zavadil [-] , D. Čep [-] (57. V. Látal [-] )

FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , L. Pinkava [-] , V. Fiala [-] , J. Heidenreich [-] , F. Markovič [-] - M. Bzirský [-] (87. V. Knýř [-] ) , J. Svoboda [-] (50. M. Vokoun [-] ) , J. Fišara [-] , D. Bača [-] - L. Hapal [-]

ŽK: 75. D. Steiner - 31. L. Hapal , 36. F. Markovič , 43. R. Kuba , 75. M. Vokoun . ČK: 45. J. Heidenreich .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.