3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do vedení dostal domácí Bogner


Branky


0

Třebíč si po zásluze připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patrik Bogner se ocitl v prvním poločase za obranou soupeře a dokázal míč dloubnout přes vybíhajícího Muchu. Hosté se sice zlobili, signalizovali ofsajd, ale nebylo jim to nic platné. I ve druhé půli byli domácí nebezpečnější. Kvůli faulu jim nebyla uznána branka, Heřmánek později napálil břevno. A v 78. minutě se Třebíč přece jen radovala podruhé. Ošmera se ve vápně s míčem nepáral a poslal ho nekompromisně do sítě. Poslední zásah měl na svědomí Karásek, který měl lehkou pozici a po brejku umístil přesnou přihrávku spoluhráče z malého vápna mimo dosah bezmocného Muchy.



Sestavy


HFK Třebíč
J. Konvalina [-] - . Ngako [-] (39. P. Ošmera [-] ) , D. Komínek [-] , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] (87. L. Karásek [-] ) , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] , P. Chalupa [-] , J. Rychetník [-] , P. Vavřík [-] , C. Bagnon [-] (79. V. Peručica [-] )

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , P. Krumpolc [-] , M. Krejčí [-] (80. G. Pezzotti [-] ) , L. Horka [-] - O. Bořil [-] (46. J. Bernard [-] ) , F. Rýdel [-] , L. Vychodil [-] (60. O. Kostorek [-] ) , O. Buček [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 20. . Ngako , 70. D. Komínek - 27. M. Krejčí , 34. A. Řehák , 35. F. Přikryl , 56. P. Krumpolc , 73. J. Bernard .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Denev Alex - HLUBINKA Jakub, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.