4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

12.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sigma se dostala do čela po hladké výhře


Branky


30. J. Yunis (p.) , 44. J. Vichta , 52. J. Hladík , 57. J. Hladík
0

Jak hodnotil utkání hostující kouč Zbyněk Zbořil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): „Jestli chcete uspět proti takovému soupeři, tak si musí všechno sednout a musíte mít asi i hromadu štěstí. To se nestalo, tak je z toho jednoznačná výhra domácích. Do tohoto zápasu jsme venku v zápasech do obrany celkem obstáli a nedostali víc, než jeden gól, ale tady byl soupeř jednoznačně nad naše síly. Chtěli jsme to eliminovat zařazením rychlostních typů a změnou některých postů, ale některé věci, co sehráli hráči Sigmy byly pro nás nebránitelné. První poločas byl z naší strany ještě hodně slušný. Stačili jsme dobře zhušťovat střed a nepouštěli domácí do šancí, ale po půlhodině nás otevřeli po penaltě. Byla víc chytrá, jak přísná, ale domácí to uklidnilo. Během první půle jsme se i my dostali do několika ohrožení brány a stále drželi domácí v nějaké pozornosti, ale gól jsme nedali. Naopak domácí Vichta trefil fantastickou branku do šatny a bylo rozhodnuto. Ve druhé půli už to bylo pro nás hodně těžký. Domácí sehráli dvě přímočaré akce, kdy jsme rychlostně neobstáli a je z toho jasný výsledek, který ale jednoznačně odpovídá průběhu zápasu. Naplno se projevila pozice obou klubů a hlavně kvalita mladých hráčů Sigmy, kteří v řešení situací ve vápně a rychlostně byli někde jinde, než my.“



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
Š. Spurný [-] - O. Seibert [-] - F. Richter [-] , M. Hýbl [-] - J. Yunis [-] (72. A. Ševčík [-] ) , V. Jemelka [-] , J. Habusta [-] , J. Štěrba [-] (65. M. Krayzel [-] ) , J. Hladík [-] , J. Ambrozek [-] , J. Vichta [-] (78. Š. Danis [-] )

FK Blansko
J. Floder [-] - P. Gromský [-] , J. Šplíchal [-] , L. Koláček [-] - Š. Kolařík [-] , L. Chloupek [-] (30. J. Minx [-] ) , D. Duda [-] , J. Kučera [-] - J. Motyčka [-] (64. P. Kutal [-] ) , J. Koudelka [-] (70. J. Kratochvíl [-] ) , J. Trtílek [-]

ŽK: 31. J. Yunis , 54. J. Vichta , 61. J. Štěrba , 68. O. Seibert - 29. L. Koláček , 58. J. Koudelka , 72. J. Kratochvíl .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Vejtasa Simon - SEDLÁČEK Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.