0:3
(2:1) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 14:30

17.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka dvakrát vedla a Odra dvakrát srovnala krok


Branky


0

Bez Robina Elšíka, který odešel do druholigového Prostějova se musel obejít domácí trenér Sedlák. Vyrovnané a bojovné utkání přineslo čtyři branky. Po dvou na obou stranách a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli šťastnější domácí

Hosté měli zpočátku herně navrch a Otrokovice sázeli na brejky. První branka padla po špatném odkopu brankáře Bučka, který trefil trefil Mlýnka a od něj se míč od tyče odrazil do brány. Ve 32. minutě hlavičkval nad hostující Drozd. Ve 35 minutě hosté vyrovnali. Nedorozumění v domácí obraně využil Baranek. Remízový stav vydržel pouze šest minut. Po  přímém kopu Jasenského míč tečoval Vavruša a vrátil domácím vedení.

Střídání se hostům vyplatilo

Na nepříznivý výsledek reagoval trenér hostí poločasovým střídáním. To bylo povedené protože právě střídající Ptáček hned po čtyřech minutách na hřišti srovnal na 2:2, když zakončil centr z přímého volného kopu. V 56. minutě mohl obrat dokonat Špavelka, ale jeho střela mířila mimo. V 72. minutě vyrazil Balážík Levčíkovu střelu, ale dorážející hráč stál v ofsajdu. V 79. minutě o sobě dali vědět také domácí. Proti Jasenského střele se zaskvěl brankář Buček. Utkání tedy skončilo 2:2.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , O. Ponížil [-] , T. Zábojník [-] , T. Dekleva [-] , E. Hradil [-] (90. P. Červenka [-] ) , M. Vavruša [-] , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] (81. M. Němec [-] ) , J. Foltýn [-] (63. J. Šipka [-] )

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Špavelko [-] , M. Václavík [-] , F. Drozd [-] , M. Neumann [-] (46. J. Ptáček [-] ) , M. Halaška [-] , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , D. Levčík [-] , A. Hrdlička [-] , Z. Staněk [-]

ŽK: 31. E. Hradil , 79. A. Jasenský , 88. M. Němec - 78. D. Levčík , 81. M. Halaška .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - VRŤO Peter, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.