P. Simr 44.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 10:15

17.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyřgólový Krč sestřelil Velké Meziříčí


Branky


44. P. Simr - 33. A. Krč , 40. A. Krč , 86. A. Krč , 90. A. Krč
0

Šlágrem kola byl bezesporu souboj prvního s druhým týmem MSFL. Lídr tabulky se musí obejít bez Jeřábka, jenž odešel do Rakouska a bez zraněného Koutka. Utkání bylo velice vyrovnané a rozhodla koncovka, ve které byli lepší hosté. Výsledek 1:4 úplně nekopíruje průběh utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance domácích, góly hostů

Po nepovedeném rohu Uničova šli domácí do brejku Dolejš provedl sólo kolem tří hráčů, našel na zadní tyči Šutu, kterému střela nesedla. V 17. minutě centroval znovu Dolejš, tentokrát a Simra, který hlavičkoval do tyče. V 19. minutě po Sirově sklepnutí střílel Demeter, Uvízl však míč reflexivně vyrazil. Domácí hrozili, ale gól dal Uničov. Aleš Krč zpoza šestnáctky šajtlí trefil přesně k tyči a domácí brankář byl bez šance. Ve 39. minutě znovu Krč střelou doprotisměru zvýšil vedení svého týmu. Domácí dokázali dát minutu před přestávkou kontaktní gól. Demeter roztáhl hru doprava na Dolejše, který našel z jedničky Simra a ten se hlavou nemýlil.

Uničov zkušeně ubránil vítězství

Ve druhém poločase hrál Uničov z bloku a snažil se bránit jednogólový náskok. Velké Meziříčí mělo více míč na svých kopačkách ale žádné větší šance z toho nepramenily. V 86. minutě zhasly naděje alespoň na bod, když na hranici ofsajdu dostal míč Krč udělal kličku brankáři a do prázdné brány zkompletoval hattrick. Ve druhé nastavené minutě znovu souboj Krče tváří v tvář domácímu brankáři vyzněl pro uničovského kanonýra a ten stanovil svým čtvrtým gólem konečný výsledek 4:1.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - L. Berka [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (55. P. Mezlík [-] ) , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] , J. Swiech [-] , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (77. D. Dostál [-] ) , T. Binar [-] (86. R. Vasiljev [-] ) , T. Vasiljev [-] , P. Kasal [-] (80. P. Purzitidis [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

ŽK: 75. P. Dolejš , 83. R. Demeter .
Hráči zápasu: A. Krč .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Hájek Robert - SEDLÁČEK Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.