2:1
(0:0)
73. J. Petr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO Derby zvládli lépe domácí


Branky


50. P. Nekuda , 63. O. Pyclík - 73. J. Petr
0

Souboj dvou týmů z odlišných pater tabulky a zároveň olomoucké derby bylo na prohramu v rámci 18. kola MSFL. Sigma posílená o několik hráčů z A týmu prohrála na půdě HFK 2:1.  Dvěma góly po přestávce rozhodli zápas Nekuda a Pyclík. Hosté tak ztratili v boji o prvenství v soutěži a domácí získali důležité tři body v boji o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V 15. minutě zahrozil po rohu Nekuda, když se dostal k odraženému míči, ale ve skluzu mířil těsně vedle. Stejný hráč i čtyři minuty později hlavičkoval, ale gólman SIgmy výborným zákrokem zabránil gólu. 23. minuta přinesla první šancí hostů. Yunisovu hlavičku vytáhl Mucha na roh. Ve 34 minutě byl ve své třetí šanci Nekuda, po chybě Štěrby šel sám na gólmana, ale bránu minul. Šest minut před koncem poločasu Mucha podběhl centr Petra, ale Yunis hlavičkoval mimo.

Na dva góly domácích Sigma odpověděla jen jedním

Pět minut po přestávce se poprvé měnilo skóre. Po centru se dostal k míči Nekuda s poslal domácí do vedení. Po chybě ve stoperské dvojici Sigmy šel Pyclík sám na brankáře a zvýšil na 2:0. Jakub Petr po rohu uklidil míč k tyči a v 73. minutě dal Sigmě šanci na bodový zisk. O dvě minuty později mohl Yunis vyrovnat, ale přestřelil.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér 1. HFK Olomouc: Očekávali jsme těžké utkání, věděli jsme, že Sigma bude posílená o hráče z A týmu. Jsou to cenné tři body a věřím, že se to promítne do dalších zápasů. SIgma byla fotbalovější, ale vyhráli jsme zaslouženě, chtěl bych hráče pochválit.

SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Hráli za nás hráči, kteří nebyli tolik vytěžováni v A týmu. Nikdy jsme v tomhle složení nehráli, takže chyběla souhra a naše kombinace byla kostrbatá. Zápas byl vyrovnaný. Oba týmy měly šance. Domácí hráli všechno nákopem na Nekudu a Rýdel sbíral odražené míče. První gól jsme dostali ze standardky a druhý po chybě. Měi jsme pak nějaké šance a standardky, ale nedokázali jsme vyrovnat.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - O. Kováč [-] , A. Řehák [-] , L. Horka [-] , F. Vedral [-] - F. Rýdel [-] , M. Weinlich [-] , O. Buček [-] - F. Žák [-] , O. Pyclík [-] (86. T. Langer [-] ) , P. Nekuda [-] (76. J. Marek [-] ) -

SK Sigma Olomouc B
D. Gröger [-] - O. Seibert [-] , M. Surzyn [-] , V. Jemelka [-] - M. Antl [-] (66. J. Ambrozek [-] ) , E. Antwi [-] (84. J. Kotouč [-] ) , R. Bala [-] - B. Manzia [-] (57. R. Látal [-] ) , J. Petr [-] , J. Yunis [-] , J. Štěrba [-]

ŽK: 66. A. Řehák , 68. O. Kováč , 72. F. Žák - 60. M. Surzyn , 87. J. Ambrozek , 89. J. Kotouč .
Hráči zápasu: P. Nekuda .
Počet diváků: 326. Rozhodčí: Silný Zdeněk - BĚHAL Radek, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.