J. Silný 44.
J. Silný 57.
J. Silný 64. (p.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž stoupá tabulkou


Branky


44. J. Silný , 57. J. Silný , 64. J. Silný (p.)
0

Dva zápasy šest vstřelených gólů a šest bodů. To je bilance hráčů Kroměříže. Dva zápasy sedm inkasovaných gólů a nula bodů. Úplně odlišně než domácí vstoupili do jarní části hráči Velkého Meziříčí. Hattrickem tento zápas rozhodl Silný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Ve 24. minutě se zaskvěl hostující brankář Kruba proti Neubertovi, když míč chytil na brankové čáře. 45. minuta přinesla první branku utkání. Po přihrávce z pravé strany se před brankou objevil Silný a poslal domácí do vedení.

Po centru Součka se míč odrazil k Mezlíkovi, který střelou protáhl brankáře Kofroně. V 57. minutě chybu v obraně hostů potrestal svoji druhou brankou v zápase Jan Silný. V 67. minutě proměnil pokutový kop Silný a završil tím hattrick. Utkání bylo za stavu 3:0 rozhodnuté a žádné další větší šance už nepřineslo.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér FC Velké Meziříčí: Náš brankář nás i přes prohru podržel. Mrzí mě sporná penalta. Kroměříž hodně posílila. Druhý poločas to bylo vyrovnané utkání, ale inkasovali jsme dvě branky. Doplatili jsme na naše neproměňování šancí.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , V. Látal [-] , D. Šmerda [-] - D. Krhut [-] (84. D. Stratil [-] ) , T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] , L. Michna [-] (66. T. Strašák [-] ) - J. Silný [-] , M. Neubert [-] (78. R. Budín [-] )

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - J. Čermák [-] (62. L. Berka [-] ) , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] (77. J. Minařík [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 28. T. Matoušek - 64. E. Smejkal .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - MOŽÍŠ Dušan, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.