3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:30

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce uspěli domácí


Branky


36. R. Bartolomeu (p.) , 62. M. Blanař , 64. Š. Chwaszcz - 23. F. Studený (p.) , 84. P. Kirschner
0

Posledním zápasem 18. kola byl zápas mezi Zlínem B a Vyškovem. V tomto kole mohli dváci vidět hodně penalt. Ani tohle utkání nezklamalo a nabídlo hned dva pokutové kopy. Oba proměněné. Vyškov ztratil vedení 1:0 a Zlín třemi brankami utkání otočil. Hostům se podařilo už jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na penalty i na góly 1:1

V 18.minutě poprvé zahrozili domácí. Po hezké kombinaci po ose Bartolomeu, Petřík a střílející Chwaszcz, který zblízka minul bránu. Ve 23.minutě fauloval ve vápně Malenovský a nařízenou penaltu proměnil Studený.Brankář sice vystihl směr, ale na míč nedosáhl. Ve 36.minutě kopali penaltu domácí. I tentokrát brankář vystihl směr, ale Bartolomeu ji proměnil.

Rozhodla dobrá pětimminutova

V 50.  minutě měl před sebou Machálek prázdnou bránu ale v poslední chvíli jeden z obránců míč ztečoval mimo. v 58.minutě Mlýnek z dobré pozice přestřelil. O čtyři minuty později už Zlín vedl. Zužitkoval herní převahu ve druhém poločase.  Martin Blanař si obhodil obránce a zblízka nedal brankáři Kollářovi šanci. Jenom dvě minuty stačily Zlínu na zvýšení vedení. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval Chwaszcz a z ostrého úhlu propálil brankáře. Minutu po třetím gólu to mohlo být už o tři branky, Bartolomeu běžel sám na bránu hostů, ale jeho střela orazítkovala jen tyč. Vyškov utkání zdramatizoval v 83. minutě. Kirschner šel sám na brankáře, kterému udělal kličku a zakončil do prázdné. Nic dalšího se už v zápase nestalo.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Utkání bylo od začátku v dobrém tempu, myslím, že se to divákům muselo líbit. Oba týmy chtěly vyhrát a vybraly si v utkání silnější i slabší chvilku. Oceňuji náš výkon, přenesli jsme na hřiště dobré individuální věci, ze kterých jsme hodně těžili. Mohli jsme zvítězit i větším rozdílem. Vyškov byl dobrý soupeř a vážím si třech bodů. Malenovský dominoval ve středu hřiště a získával důležité míče.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Malenovský [-] , M. Vašulka [-] , D. Petřík [-] , Š. Chwaszcz [-] , V. Mlýnek [-] (90. F. Košák [-] ) , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] (85. R. Michálek [-] ) , R. Bartolomeu [-] , A. Tkadlec [-] , O. Bačo [-]

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] , V. Novotný [-] (73. M. Žoček [-] ) , J. Krejčí [-] , J. Hlavica [-] - L. Lahodný [-] , M. Machálek [-] (63. R. Nehyba [-] ) , M. Jeřábek [-] , M. Matocha [-] , F. Studený [-] - P. Kirschner [-]

ŽK: 22. M. Vašulka , 84. A. Tkadlec , 90. Š. Chwaszcz - 27. J. Hlavica .
Hráči zápasu: M. Malenovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MAYER Petr, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.