4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:15

20.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uničov pokračuje ve vítězném tažení


Branky


7. T. Nuc , 26. A. Krč , 52. T. Komenda , 89. T. Vasiljev
0

Lídr tabulky z Uničova neporazil Mohelnici od roku 2011. Tentokrát si to vybral i s úroky a vyhrál jednoznačně 4:0. Svého soupeře přehrávali a byli i produktivní. Zvýšili tak svůj náskok na čele tabulky na osm bodů. Mohelnice zůstala na 13.místě a poprvé na jaře okusila hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničov přetavil převahu v góly

Domácí vstoupili do utkání výborně. Již v osmé minutě vyhrál souboj Komenda proti Fišarovi, míč se dostal k Vasiljevovi, který stříleným centrem našel na zadní tyči Nuce a ten křižnou přízemní stranou prostřelil Horu. Mohelnice měla během deseti minut dvě nebezpečné standardky, při kteých reklamovali ruku, nic z toho však nebylo.  Ve 26.minutě se k míči dostal Krč a zpoza vápna vystřelil a zvýšil na 2:0. Ve 36.minutě mohl jít do úniku Hapal, ale Swiech míč zastavil na polovině hřiště rukou a viděl za to žlutou kartu.

Rychlý uklidňující gól

V 53.minutě bylo rozhodnuto. Vasiljev obešel na levé straně Olejníka a předložil míč před prázdnou bránu Komendovi, který míč pohodlně uklidil a bylo to 3:0. V 57.minutě zahrozil opět Vasiljev, ale bránu přestřelil. V 71.minutě našel Komenda obloučkem Vasiljeva. Ten se sprintem dostal až k Horovi, ale ve vyložené šanci pálil pouze do rukavic brankáře. V 89. minutě přišla ještě kosmetická úprava skóre. Rychlý protiútok a hezkou kombinací se dostal před brankáře Horu Vasiljev a byl tentokrát už úspěšný.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: Chtěli jsme na soupeře vletět a utkání rozhodnout, nechtěli jsme aby se pak zatáhli a my jsme museli bušit do bloku, což se nám povedlo. Hráli jsme po zemi kombinačně, to je to, co po hráčích chci a tlačím je do toho i v tréninku. Měli jsme obrovskou kvalitu na míči. Přečíslovali jsme soupeře. Hráli jsme po krajích, protože ve středu bývá největší koncentrace hráčů.

FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Chyběla nám kvalita. Uničov má kvalitu přehráli nás a zaslouženě vyhráli 4:0. Včera se nám zranil kapitán Roman Kuba, který nám tam chyběl, ale nechci se na to vymlouvat, Uničov nás přehrál a potrestal naše chyby. Chystali jsme se na ně, věděli jsme o jejich kvalitách. Bohužel to dnes bylo málo.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] , J. Swiech [-] , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (68. P. Kasal [-] ) , T. Binar [-] (74. D. Dostál [-] ) , R. Vasiljev [-] , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] (80. P. Purzitidis [-] ) , A. Krč [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - J. Heidenreich [-] , F. Markovič [-] , V. Fiala [-] , L. Pinkava [-] (59. M. Muzikant [-] ) - J. Fišara [-] (81. V. Knýř [-] ) , M. Bzirský [-] , M. Vokoun [-] (75. J. Svoboda [-] ) , M. Olejník [-] , D. Bača [-] - L. Hapal [-]

ŽK: 37. J. Swiech - 33. V. Fiala .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: Páral Roman - KOZUBÍK Jiří, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.