0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dva rozdílné poločasy


Branky


0

Hlučín přerušil třízápasovou sérii koroměřížských vítězství v jarní části MSFL a sám poprvé bodoval po prohrách V Mohelnici a doma s Uničovem. A alespoň bodem se udržel v kontaktu s čelem tabulky. I pro Kroměříž je v její situaci bod důležitý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól pouze z ofsajdu

Ve 13.inutě po rohu hostujícího týmu se vytáhl Kofroň výborným zákrokem. Ve 36.minutě se po boji o míč ve středu hřiště dostali ke střele domácí, ta šla ale těsně vedle. Ve 40.minutě se po rohovém kopu radovali hosté. Jejich radost však netrvala dlouho, jelikož byl odmáván a odpískán ofsajd. První poločas tedy branku nepřinesl.

Zlepšený výkon domácích

Diváci marně čekali na branku i ve druhém dějství. To nenabídlo ani mnoho šancí. Oba týmy se tedy rozešli bez branek a trenéry mohla těšit dobrá defenziva, horší to pak bylo s ofenzivou.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Jaroslav Baďura - trenér SK Hanácká Slavia Kroměříž: Dva rozdílné poločasy. S tím první jsme nebyli spokojeni, nenavázali jsme na utkání v Blansku. Druhý poločas jsme přimáčkli soupeře a Neubert trefil břevno. Měli jsme tam dvě stoprocentní šance. Těší mě naše defenziva, ale chtěli jsme vyhrát. Za druhý poločas chválím celý tým. Pro nás bude důležité další utkání v Mohelnici.

FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: Bylo to remízové utkání, hrálo se hlavně mezi šestnáctkami. V prvním poločase měl tutovku náš Jančík, ale z malého vápna přestřelil bránu. Neuznali nám gól po rohu, kvůli ofsajdu. Kraut měl ještě dve pološance, ale nedali jsme. V závěru měli domácí tlak a trefili břevno. Chválím své mužstvo za defenzivní činnost.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , V. Látal [-] - M. Cupák [-] (89. D. Stratil [-] ) , D. Krhut [-] (79. R. Budín [-] ) , T. Strašák [-] (71. D. Pavelka [-] ) , L. Michna [-] - J. Silný [-] , M. Neubert [-]

FC Hlučín
M. Virec [-] - R. Štefek [-] , J. Mac [-] , V. Heinik [-] , P. Galvas [-] - M. Foltyn [-] (90. J. Massaniec [-] ) , T. Dostál [-] , M. Lukáš [-] - D. Kraut [-] (66. M. Krejčí [-] ) , K. Jančík [-] (32. K. Hudeczek [-] ) - P. Žižka [-]

ŽK: 23. T. Strašák , 85. J. Silný - 32. T. Dostál , 71. M. Foltyn , 71. V. Heinik .
Počet diváků: 231. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - MOŽÍŠ Dušan, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.