A. Krč 16.
R. Juřátek 69. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní ztráta pro Uničov


Branky


16. A. Krč , 69. R. Juřátek (p.) - 48. R. Bartolomeu (p.) , 81. Š. Chwaszcz
0

Po čtyřech výhrách na jaře Uničov poprvé ztatil. Trošku překvapivě pouze remizoval se zlínským béčkem stejným poměrem, jako skončilo utkání na hřišti sp´oupeře 2:2. Hosté přijeli posílení o několik hráčů z áča, které prohrálo v sobotu doma s Teplicemi 0:2. Za hosty nastoupil například Fantiš, Štípek nebo Bartolomeu. Uničov vede stále tabulku před Sigmou o šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně pološancí

Hned v šesté minutě z pravé strany centroval Rajnoha a Komenda ve skluzu z malého vápna trefil břevno, k odraženému míči se snažil dostat Vejvoda ale dva bránící hráči jej tam nepustili. V 15.minutě pokryl na levé straně míč Komenda a přihrávkou pod sebe našel Krče, který si míč převzal dobrým prvním dotekem do vápna, překonal obránce a levačkou střelou na zadní tyč překonal Dostála. Ve 22.minutě pokračoval Uničov v aktivní hře a centr Rajnohy hlavičkoval Swiech, ale jeden z obráců míč zblokoval na roh. Ve 24.minutě mohl jít sám na Uvízla Bartolomeu, ale zklamal jej první dotek s míčem. Ve 31. minutě se uvolnil Vasiljev na levé straně a z hranice vápna střílel na zadní tyč, Dostál jeho střelu vyrazil. Ve 36.minutě měli hosté obrovskou šanci na vyrovnání. Bartolomeu našel na penaltě Chwaszcze, ten ale slabou střelou trefil přesně doprostřed brány. O dvě minuty později sám Bartolomeu střílel, jeho střela z dobré pozice byla zblokována a následná dorážka Chwaszcze také. Ve 40 minutě obešel Vasiljev krásnou koloběžkou obránce a jeho střelu znovu Dostál vyrazil. Nádhernou kombinační akci předvedli domácí v poslední minutě prvnho poločasu. U pravé lajny si na jeden dotek přihrali Rajnoha, Binar a následně střílející Vasiljev, který však trefil jen Komendu.

Dvě penalty

Hned ve 47.minutě fauloval Swiech unikajícího Mlýnka, viděl za to žlutou kartu a hosté měli výhodu penalty. Pozemi přesně k tyči ji proměnil Bartolomeu. Uvízl sice vystihl směr, ale penalta byla kopnutá nechytatelně. V 51.minutě Krč obešel brankáře, ale byl ve velkém úhlu a nemohl střílet, následně byl jeho centr zblokován. Další rozruch přišel až v 67.minutě. Juřátkův centr téměř z půlky hřiště mířil na Komendu, který byl evidentně stažen k zemi a výhodu pokutového kopu měli i domácí. Juřátek ji ráno doprostřed pod víko bezpečně proměnil a vrátil domácím vedení. Hned o tři minuty později Vasiljev sprintoval s míčem přes půl hřiště, předložil míč Komendovi, jeho střela byla zblokována. Akce poračovala, Vasiljev našel Nuce, který přestřelil zlínskou bránu. V 74.minutě z půlky vlastní půlky hledal Krč Vasiljeva, který mohl jít sám, ale na poslední chvíli byl zastaven skluzem Žůrka. V 81. našel Vašulka centrem na zadní tyči Chwaszcze a ten hlavičkou o zem překonal Uvízla a vyrovnal. V 87.minutě mohl obrat dokonat Bartolomeu. Z půlky se řítil sám na Uvízla, který vyběhl, pak se zastavil a znovu se rozběhl, Bartolomeu mu udělal kličku, ale poté trefil do zcela odkryté brány pouze tyč.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: Hráli jsme proti hodně kvalitnímu soupeři, který poprvé nastoupil v takové sestavě v jaké nastoupil. Musím pochválit kluky za bojovný výkon, makali. Musíme akceptovat kvalitu soupeře, který byl kvalitní na míči. Ta remíza je spravedlivá.

FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Jsem spokojený s nasazením hráčů. Hráči, kteří přišli pomoci z áčka do toho zapadli. Chtěli jsme hrát pozemi, což se nám dařilo. Druhý poločas jsme Uničov i přehrávali, ale bohužel jsme museli dvakrát dotahovat skóre. Myslím si že jsme jej zaslouženě dotáhli. Je škoda, že jsme v té 87. minutě nedali gól na 3:2, protože za ten výkon a nasazení jsme si to zasloužili.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] , J. Swiech [-] , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (74. P. Purzitidis [-] ) , T. Binar [-] , T. Vasiljev [-] , D. Dostál [-] (65. P. Kasal [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] , D. Štípek [-] (71. V. Mlýnek [-] ) , M. Vašulka [-] , Š. Chwaszcz [-] , J. Žůrek [-] , R. Bartolomeu [-] (89. D. Petřík [-] ) , A. Fantiš [-] , A. Tkadlec [-] , O. Bačo [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 48. J. Swiech , 60. D. Dostál - 66. A. Tkadlec .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: Denev Alex - POLANSKÝ Jan, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.