R. Demeter 40.
R. Demeter 77. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí drží třetí místo


Branky


40. R. Demeter , 77. R. Demeter (p.)
0

Velké Meziříčí díky dvěma gólům Robina Demetera porazilo Petřkovice 2:0 a zůstalo na třetím místě. Petřkovice naopak už osmý zápas po sobě venku nevyhrály a získaly v nich pouze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát zaskakovali za brankáře obránci

Hned ve čtvrté minutě zahrozili hosté, když si na centr po rohovém kopu naběhl Švancer a míč jen o centimetry minul zadní tyč. V deváté minutě z pravé strany Dolejš našel obloučkem Simra, který si míč zpracoval a vypálil z úhlu, ale brankář jeho pokus vyrazil. Ve 14.minutě vyhodnotil hostující brankáč špatně situaci a srazil se se Simrem, v akci se pokračovalo a Šuta předložil před prázdnou bránu Mezlíkovi, jeho pokus vykopl jeden z obránců z brankové čáry. Dolejš opět přesnou přihrávkou ve 33.minutě vyslal Demetera, který přeloboval Bučka, za kterého znovu na brankové čáře zaskočil jeden z obránců. Ve 40.minutě byl faulován zhruba 18 metrů od brány Demeter. Sám faulovaný se postavil k exekuci přímého kopu a míč přes zeď zakroutil přímo do šibenice. Domácí se dostali do vedení 1:0.

klidný závěr

Ve druhém poločase na první vážnější šanci čekali diváci až do 73.minuty, kdy rozehrál Demeter standardku na zadní tyč, kde se nacházel Smejkal, ale Buček jeho pokus zastavil. O tři minuty pzději byl po přihrávce Smejkala stažen ve vápně Simr a domácí mají výhodu penalty. Demeter prudkou ránou k tyči poslal Bučka na druhou stranu a daal uklidňující gól na 2:0.



Ohlasy k zápasu



FC Odra Petřkovice
Radek Hulva - trenér FC Odra Petřkovice: Herně na tom nejsme špatně, ale potřebujeme být úspěšní i výsledkově. Teď máme takřka týden na to, abysme dostali do hráčů sebevědomí a víru, že góly umí střílet. To pak musíme prodat v zápase s Blanskem, zvládnout ho a dostat se tam, kam v tabulce patříme.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] (89. J. Čermák [-] ) , E. Smejkal [-] (87. J. Minařík [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (85. P. Pokorný [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Levčík [-] , D. Špavelko [-] (62. M. Václavík [-] ) , Z. Staněk [-] , F. Drozd [-] , L. Švancer [-] , M. Neumann [-] (74. A. Hrdlička [-] ) , M. Halaška [-] , R. Baranek [-] , J. Malý [-] , V. Polášek [-]

ŽK: 16. R. Šuta , 63. E. Smejkal , 83. P. Dolejš - 48. V. Polášek , 52. D. Špavelko , 61. L. Švancer , 76. A. Buček , 88. A. Hrdlička .
Počet diváků: 415. Rozhodčí: Dorušák Petr - KONDLER Petr, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.