0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 15:30

22.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Holice v boji o záchranu ztratila


Branky


0

Hlučín dokázal jedinou brankou rozhodnout utkání v Olomouci. Přispělo k tomu také to, že domácí Rýdel neproměnil penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherná branka

Ve 22.minutě museli domácí zblokovat hned tři posobějdoucí střely a se štěstím to zvládli. Ve 30.minutě první šance domácích. Weinlichova střela Vircovi vypadla a Nekuda při dorážce úspšný nebyl. Tři minuty před poločasem se hostující kapitán Žižka odhodlal ke střele z velké vzdálenosti a nádhernou střelou o břevno dal na 1:0.

Neproměněná penalta

Dvě minuty po poločasové přestávce zahrával Rýdel standardku a Virec ji tak tak vyškrábl. V 50.minutě spadl ve vápně Přikryl a domácí měli k dispozici penaltu, tu však Rýdel neproměnil, trefil pouze tyč. O minutu později měl na druhé straně šanci Foltýn, ale Mucha jeho střelu vyrazil. Osm minut před koncem se řítil Málek sám na Muchu, ten jej však skvělým zákrokem vychytal.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér 1. HFK Olomouc: Chtěli jsme navázat na tři body z Blanska a to se nám nepovedlo. Nepředvedli jsme ani kvalitní výkon. Zápas rozhodl přelom poločasů, když jsme do šatny inkasovali a po příchodu ze šaten neproměnili penaltu.

FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: Jednalo se o těžké utkání, domácí potřebovali vyhrát. Přizpůsobili jsme tomu taktiku, vycházet ze zabezpečené obrany a to nám vyšlo. Měli jsme štěstí že Rýdel neproměnil penaltu. Pak nás soupeř zmáčkl, ale ustáli jsme to.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , T. Wolf [-] , L. Horka [-] , F. Vedral [-] - M. Weinlich [-] (46. F. Rýdel [-] ) , T. Langer [-] (77. J. Šteigl [-] ) , O. Buček [-] - P. Nekuda [-] (46. O. Pyclík [-] ) , F. Žák [-]

FC Hlučín
M. Virec [-] - P. Galvas [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , V. Heinik [-] - T. Dostál [-] , K. Hudeczek [-] (85. J. Massaniec [-] ) , M. Lukáš [-] (90. M. Krejčí [-] ) , M. Foltyn [-] - P. Žižka [-] , J. Málek [-] (92. D. Bílý [-] )

ŽK: 67. T. Wolf , 75. A. Řehák .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - KOZUBÍK Jiří, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.