2:3
(2:1)
16. L. Hapal
47. V. Fiala (p.)
90. M. Bzirský
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mohelnice vyhrála gólem v nastavení


Branky


8. M. Dočekal , 31. P. Bogner - 16. L. Hapal , 47. V. Fiala (p.) , 90. M. Bzirský
0

Pět branek viděli diváci v Třebíči. Mohelnice se tímto vítězstvím dotáhla na rozdíl dvou bodů právě na tohoto soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli produtivnější

Třebíč šel do vedení hned v osmé minutě. Michal Dočekal z přímého kopu střelou přes zeď nedal brankáři Horovi šanci. O deset minut později po kombinaci na levé straně Heidenreich, Bača a centrující Bzirský se na přední tyči objevil Hapal a hlavičkou pod víko vyrovnal. Více ze hry měla Mohelnice, ale z ojedinělého útoku dali gól domácí. Bogner střelou z vápna k tyči vrátil domácím vedení.

Obrat

Hned ve 47.minutě fauloval ve vápně Houser Baču a Fiala penaltu bezpečně proměnil. V 60. minutě byl Dočekal sám před bránou a první střelu Hora vyrazil, druhá mířila vysoko nad. V 66.minutě děsivá srážka hráče domácích s hostujícím brankářem. Hora ještě dvacet minut dokázal pokračovat, ale poté se skácel k zemi a musel být vystřídán. Fišara po rohu trefil s přispěním dmácího brankáře spojnici. Poté zazvonila ještě u domácí branky tyč. V první nastavené minutě na levé straně našel Heidenreich Baču, ten dal pod sebe Bzirskému a ten vystřelil sám před brankářem Mohelnici tři body.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Michal Sobota - trenér HFK Třebíč: Potrestali nás za všechno. Neproměnili jsme tutovky v druhé poločase. Ale hlavně jsme zaspali začátek druhé půle. Nedali jsme do toho všechno jako soupeř.

FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Jsem hodně spokojený. Měli jsme výborný vstup do druhého poločasu a nezabalili jsme to. Bojovali jsme až do konce a získali důležité tři body.



Sestavy


HFK Třebíč
J. Staněk [-] - A. Abayomi [-] , C. Bagnon [-] , L. Karásek [-] , D. Komínek [-] , P. Bogner [-] (80. P. Johnson [-] ) , D. Heřmánek [-] , V. Peručica [-] (72. R. Novotný [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Igbinoba [-] , R. Houser [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] (83. A. Václav [-] ) - V. Fiala [-] , F. Markovič [-] , J. Heidenreich [-] , V. Knýř [-] (70. J. Kožela [-] ) - M. Bzirský [-] (90. J. Marák [-] ) , M. Vokoun [-] , J. Svoboda [-] , D. Bača [-] , J. Fišara [-] - L. Hapal [-]

ŽK: 1. P. Bogner , 47. R. Houser , 80. L. Karásek - 12. M. Bzirský , 68. L. Hapal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Možíš Dušan - HLUBINKA Jakub, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.