0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

22.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov přišel o domácí neporazitelnost


Branky


0

Po první jarní ztrátě a přerušení série sedmi vítězství přišel Uničov porážkou 0:1 s Kroměříží i o domácí neporazitelnost v této sezóně. Kroměříž tak pokračuje na jaře ve své jízdě za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

V šesté minutě po rohu Nuce hlavičkoval Komenda přímo doprostřed. Ve 31.minutě Kofroň vyboxocal centr přesně ke Krčovi, který jej pak trefil svou střelou do hlavy. Ve 36.minutě poprvé zahrozili hosté. Dlouhý centr odhlavičkoval jeden z domácích a odražený míč ndherně nártem na zadní tyč napáli Jeleček a právě s přispěním tyče skončil míč v síti. Ve 44.minutě si vyměnili míč Vasiljev s Komendou a míč se vrátil k prvnímu jmenovanému jehož centr však nenašel adresáta.

Marná snaha

Hned po minutě hry rozehrával Juřátek přímý kop z dobré vzdálenosti. Mířil přes zeď, kam ale stačil doběhnout jeden hráč ze zdi a míč vykopl. Poté byl ještě závar a střela Komendy mířila mimo. V 75 minutě se dostal Komenda do obrovské šance a z jedenácti metrů pálil, ale Kofroň ukázal, jaký má reflex. V 87.minutě Kasal entroval na přední tyč, kam si naběhl Krč. Jeho hlavička jen těsně minula zadní tyčku.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: Věděli jsme, že přijedou hrát ze zabezpečené obrany na jednoho útočníka a na rychlé brejky. V tom je jejich síla. My jsme měli dost šancí na to, dát aspoň jeden gól, ale to se nám nepodařilo. Takový je fotbal ne vždy to vyjde. Ale musím kluky pochválit,

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér SK Hanácká Slavia Kroměříž: Uničov potvrdil svoji herní kvalitou,že není náhodou na prvním místě.Podřídili jsme tomu i taktiku kde jsme vycházeli z dobře organizovaného bloku a vyráželi do protiútoků.Nám se podařilo vstřelit krásnou brankou Jelečkem a pak to bylo o dobývání naší banky, kde skvělými zákroky nás podržel brankář Kofroň a i s dávkou štěstí jsme cennou výhru udrželi. Hráčům musím opět poděkovat za přístup a nasazení.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] (70. P. Kasal [-] ) , R. Juřátek [-] , J. Swiech [-] - L. Koutek [-] (86. P. Purzitidis [-] ) , T. Nuc [-] , T. Binar [-] (88. J. Šléška [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , V. Látal [-] - T. Strašák [-] (78. M. Kovář [-] ) , D. Krhut [-] (70. M. Cupák [-] ) , L. Michna [-] (87. D. Pavelka [-] ) - M. Neubert [-] , J. Silný [-]

ŽK: 56. M. Neubert , 81. M. Kovář .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.