Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

23.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň smazala dvoubrankovou ztrátu


Branky


0

V osmnácté minutě to bylo již 0:2. Domácí se z toho ale oklepali a dokázali uhrát aspoň bod. Zůstávají nadále v kontaktu s týmy před nimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný začátek

Hned ve druhé minutě z levé strany centroval Kurtin a na míč si naskočil Hradil a nedal brankáři hlavou šanci. Osmnáctá minuta přinesla další gól. Gól jako přes kopírák, jen jiní aktéři. Centroval Nzembi a zakončoval Vavruša. Domácí trenér Machálek na tento vývoj reagoval brzkým střídáním. To přineslo ovoce již po čtyřech minutách. Machálek dostal hezkou přihrávku na malé vápno a se štěstím prostřelil Juříka.

Pouze vyrovnání z mnoha šancí

Minutu po příchodu z kabin mohlo být srovnáno. Jeden z domácích svoji střelu z jedné z dobré pozice poslal těsně mimo. V 56. minutě přišel centr z pravé strany a ve vápně úplně osamocený Patrik Demeter vyrovnal. O tři minuty později mohli jít domácí do vedení. Machálek hezkým driblinkem vybídl Frimmela ke skórování, domácí útočník tváří v tvář Juříkovi úplně přestřelil branku. O další čtyři minuty se  Machálek zjevil úplně sám před Juříkem, jenomže svojí přízemní střelou trefil pouze nohu hostujícího brankáře.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Bylo to takové zvláštní utkání. Totálně jsme prospali začátek. Pak jsme udělali nějaké změny a od té doby jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme ale nedokázali proměnit několik tutovek. Ale kluci si zaslouží obdiv za to, že vyrovnali. Protože prohrávat v patnácté minutě 0:2 není jednoduché.




Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - R. Čampa [-] (18. A. Ovsepjan [-] ) , D. Frimmel [-] , L. Daněk [-] (46. M. Bednář [-] ) , M. Král [-] , P. Demeter [-] , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] , L. Fall [-]

FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] , D. Nzembi [-] , T. Mazouch [-] (70. H. Georges [-] ) , T. Dekleva [-] , E. Hradil [-] (80. M. Němec [-] ) , P. Kurtin [-] , A. Jasenský [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , M. Vavruša [-] (88. M. Lapčík [-] )

ŽK: 30. T. Machálek , 35. L. Daněk , 93. M. Král - 30. J. Juráň , 49. T. Mazouch , 73. T. Dekleva .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Nováček Ivo - ŘEZNÍČEK Tomáš, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.