2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

23.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž kraluje jarní tabulce


Branky


0

Kroměříž nadále potvrzuje roli nejlepšího týmu jara. Drží si neporazitelnost a navíc jedinou ztrátou zůstává remíza s Hlučínem. V tomto kole si poradila s rezervou Zlína 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obléhání branky hostů

Ve 26. minutě si na vápně nachystal odražený míč rychle ke střele Strašák a jeho střela jen o centimetry minula bránu. Ve 35.minutě dostal Neubert krásný oblouček za obranu a rybičkou hlavičkoval těsně nad. O tři minuty později se jeden z domácích dostal za obranu hostí, obhodil si Dostála a spadl, ale penalta se nepíská.

Kroměříž přetavila šance v góly

Čtyři minuty po přestávce se dostal Neubert ke střele na hranici vápna, jeho pokus byl nešťastně tečován mimo dosah Dostála, který tak neměl proti změně směru nárok. V 58.minutě
dostal pěknou průnikovou přihrávku Cupák a přesnou technickou ranou po zemi na zadní tyč i přes lehký zákrok brankáře Dostála rozvlnil sí.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér SK Hanácká Slavia Kroměříž: Věděli jsme, že Zlín přijede v oslabené sestavě a to nám spíše ublížilo. Hlavně v prvním poločase, kde nám vázla kombinace, myšlenka a moment překvapení. Po ráznější domluvě v kabině se hráči na všech postech zvedli svůj výkon a zápas dovedli zaslouženě do vítězného konce. Teď už se soustředíme na středeční derby v Hulíně.

FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Dnes jsme na zisk bodů neměli. Soupeř nás přehrál ve všech atributech. Jediné plus vidím v zapojení mladých hráčů.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , V. Látal [-] - T. Strašák [-] (81. D. Stratil [-] ) , L. Michna [-] (60. M. Kovář [-] ) , M. Cupák [-] - M. Neubert [-] , J. Silný [-] (73. E. N´Dekre [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] , O. Strachoň [-] (60. J. Matyáš [-] ) , M. Vašulka [-] , F. Košák [-] , D. Petřík [-] (84. M. Pešek [-] ) , V. Gettler [-] (53. J. Janků [-] ) , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] , A. Tkadlec [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 40. T. Strašák , 79. M. Kovář - 90. M. Blanař .
Počet diváků: 327. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - GLOSER Jan, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.