2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 16:30

24.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva nádherné góly


Branky


0

Petřkovice dvěma nádhernými góly v prvním poločase  porazily Mohelnici 2:0 a posunuly se už na čtvré místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly zpoza vápna

Hned ve druhé minutě se z třiceti metrů trefil přímo do šibenice Levčík. Ve 35.minutě petřkovice tahly útok po levé straně a centr na vápno na Malého a ten z voleje trefil míč k tyči a zvýšil na 2:0.

šance, ale bez gólů

V 56.minutě další z mnoha akcí po levé straně domácích, ale střela z vápna těsně minula bránu. V 61.minutě vystřelil Bzirský z dvaceti metrů z volného kopu přes zeď a trefil tyč. V 63. minutě domácí zahrávali roh a střelu z vápna výborně vytáhl Hora. V 85.minutě zahrozili ještě hosté ze standardky se dostali k hlavičce, ale nic z toho nebylo. Naopak tečku mohli z protiútoku přidat domácí tváří v tvář brankáři domácí útočník těsně minul.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Trochu jsme zaspali, neboť jsme inkasovali hned na začátku. Ale za tohle kluci moc nemohli, ta branka soupeře byla opravdu parádní. Tohle se těžko chytá. Někdy bychom potřebovali asi začít zápas až od druhého poločasu. Do něj jsme šli s tím, že chceme dát kontaktní gól. Vytvořili jsme si i šance. Jednou dokonce nastřelili tyčku, možná jsme měli kopat penaltu, kdy rozhodčí přehlédl domácí ruku ve vápně, ale samozřejmě se na tohle nemůžeme vymlouvat. Druhá část byla z naší strany už dobrá, chvílemi jsme soupeře i přehrávali, ale za výkon v první části jsme si tentokrát asi nezasloužili vyhrát



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , V. Polášek [-] , M. Neumann [-] , M. Halaška [-] (89. O. Urbančik [-] ) , R. Baranek [-] , J. Malý [-] (77. J. Ptáček [-] ) , D. Levčík [-] , A. Hrdlička [-] , L. Švancer [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - L. Pinkava [-] , V. Fiala [-] (83. J. Marák [-] ) , F. Markovič [-] , J. Heidenreich [-] (46. J. Svoboda [-] ) - M. Bzirský [-] , V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , L. Hapal [-] , R. Kuba [-] - M. Olejník [-] (67. M. Muzikant [-] )

ŽK: 33. Z. Staněk , 70. R. Baranek , 77. A. Hrdlička , 88. D. Levčík - 38. L. Hapal , 50. M. Bzirský .
Počet diváků: 374. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.