2:1
(0:1)
38. L. Křivánek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice udělala důležitý krok k záchraně


Branky


63. L. Hapal , 70. D. Bača - 38. L. Křivánek (p.)
0

Mohelnice nezačala utkání s béčkem Slovácka brankou z penalty. Ve druhém poločase ale vývoj zápasu otočila a zvítězila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas téměř bez šancí

Ve 38.minutě Roman Kuba prohrál hlavičkový souboj a Fiala následně fauloval ve vápně. Odpískanou penaltu kopal Křivánek, Hora vystihl stranu , ale míč nakonec skončil v síti.

Obrat

V 63.minutě Mohelnice vyrovnala. Přímý kop rozehrál Bača a přetažený centr vrátil před bránu Kuba a Hapal se trefil hlavou. V 70.minutě potáhl míč Markovič, dal jej pod sebe Bačovi a ten se uvolnil a krásnou střelou nedal brankáři šanci.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Bojovností, nasazením, nesmírnou vůlí a morálkou jsme dokázali zápas otočit na svou stranu, opět se ukázalo, jak výbornou mají naši kluci partu. Hosté hráli výborně kombinačně, moc nám balón nepůjčovali. Nenakopávali míče, hráli po zemi, všechno si rozehrávali, bylo vidět, že to jsou kvalitní fotbalisté, kteří se chystají na ligovou kariéru, všichni to jsou profíci, takže klobouk dolů před našimi hráči, že utkání takto zvládli,




Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , V. Fiala [-] , J. Heidenreich [-] - M. Bzirský [-] (91. J. Svoboda [-] ) , M. Vokoun [-] , D. Bača [-] (83. V. Knýř [-] ) , J. Fišara [-] , F. Markovič [-] - L. Hapal [-] , M. Olejník [-] (60. L. Pinkava [-] )

1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - L. Mareš [-] (75. A. Kudriavtcev [-] ) , L. Křivánek [-] , E. Tischler [-] , B. Kucera [-] , M. Suchý [-] , M. Flasar [-] , R. Vaďura [-] , M. Biolek [-] (53. K. Pospíšil [-] ) , K. Yu [-] , F. Kubala [-]

ŽK: 43. M. Bzirský , 54. D. Bača , 54. L. Hapal , 62. F. Markovič , 78. J. Heidenreich - 22. M. Biolek , 80. F. Kubala , 93. A. Kudriavtcev .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MIKESKA Karel, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.