2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

29.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hulín překazil Uničovu předávání poháru


Branky


0

Uničov vedl již 2:0, ale ještě do poločasu bylo srovnáno a ve druhém poločase inkasoval vítěz soutěže potřetí. Hulín si tak veze cenné tři body a mírně zkazil náladu hráčům při pozápasovém předávání poháru a medailí za vítězství v MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnání z 0:2

Ve dvanácté minutě poslal pozemi Komenda míč přes celé vápno, našel Kasala a ten poslal domácí do vedení. Ve 26.minutě se před Chytila prodral Koutek a trefil tyč a o pár sekund později se totéž povedlo Komendovi. Velké štěstí pro hostující hráče. Ve 32.minutě poslal do dvoubrankového vedení domácí Uničov Komenda, když z velkého úhlu dokázal zamířit na zadní tyč. Vedení rozdílem dvou branek si Uničov užíval pouze tři minuty, poté byla nařízena penalta pro Hulín, kterou proměnil střelou k tyči Dvořáček. Pět minut před koncem si vybral slabší chvilku Uvízl, který vyrazil íč tak, že skončil těsně za brankovou čarou a na signalizaci pomezního, hlavní rozhodčí gól uznal. Jeho autorem byl Uličný.

Dokončení obratu

V 50.minutě vystřelil z první střídající Binar a trefil těsně vedle. V 54.minutě Ondřejka lobem překonal Uvízla a hosté strhli vedení na svoji stranu. V posledních minutách Uničov hodně tlačil, ale soupeř mohl chodit do nebezpečných brejků, žádný z nich ale nevyužil. Naopak jeden z posledních zastavil ofsajd a Uničov si vytvořil ještě závar po kterém hlavičkoval Komenda těsně vedle.



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Jsme spokojeni, protože si vezeme tři body z půdy vítěze MSFL. Začátek sice vypadal hrůzostrašně, prohrávali jsme 2':0, museli jsme vystřídat pro zranění hráče, ale jsem rád, že jsme ukázali morálku a utkání zvládli otočit. Byl to výborný týmový výkon.



Sestavy



SK Spartak Hulín
J. Laciga [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.