3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2017 17:00

29.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín rozhodl těsně před koncem


Branky


0

Líšeň v utkání brzo vedla, ale Hlučín dokázal utkání otočit. Hostům nestačily ani dvě branky Kršky. Hlučín potvrdil vítězstvím třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky

Hned ve třetí minutě podcenil Hampel centr z pravé strany, míč mu vypadl přesně k nohám Kršky, který jej uklidil do prázdné brány. V 17.minutě střílel z hranice penalty Štefek, ale hostující brankář vyrazil míč na roh, ze kterého následně padla vyrovnávací branka a byl to prvě Štefek, kdo si naběhl hlavou na centr. Ve 23.minutě dostal přesný míč do vápna z pravé strany Kraut, jeho střelu vyrazil Rychetský. A znovu z následného rohu udeřili domácí. Tentokrát se hlavou trefil Heinik. Ve 39.minutě dostal dlouhý balón na levou stranu Krška a arazil si se spoluhráčem, dostal se až do vápna a obstřelil obránce střelou na zadní tyč a nedal brankáři šanci. Ve 42. minutě byll Dostál ve vápně v dobré pozici, ještě hledal Málka, který trefil z voleje tyč! Následně Kraut byl trefen obráncem a Rychetský, který jen bezmocně stál, celou situaci kontroloval vyboxováním na roh.

Rozhodnutí

V 59.minutě trefil Krška břevno. Dvě minuty před koncem rozhodl o vítězství svého týmu Kraut. Galvas našel z pravé strany na zadní tyči právě Krauta a ten uklidil míč do sítě.



Sestavy



SK Líšeň
D. Krška [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.