2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2017 18:00

29.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč zakončila sezónu třemi body, které však na udržení nestačily


Branky


0

Třebíč vstřelila v prvním poločase dvě branky, které stačily k vítězství. Hostující Vyškov dokázal čtvrthodiny před koncem pouze snížit. I přes výhru ale Třebíč padá do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly, které rozhodly

V 17.minutě vyslal nádhernou střelu ze středu hřiště Michal Dočekal a poslal svůj tým do vedení. Ve 24.minutě odskočila domácí Třebíč Vyškovu už narozdíl dvou branek. K odraženému míči se dostal Bagnon a míč napálil z voleje zpoza váápna přímo do horního rohu Klimešovi brány. V prvním poločase se víc zajímavého nestalo.

Pouze snížení

V 56.minutě se do první velké šance dostali hosté, konkrétně střídající Kirschner, který dostal dobrou přihrávku mezi obránce, ale ve výhodné pozici tváří v tvář brankáři přestřelil. Snížení přišlo v 74.minutě. Třebíč trochu polevila a hostům se vyplatila snaha o snížení. Přišel centr z levé strany a z hranice malého vápna přímo na středu brány byl nikým nehlídán Rozehnal a hlavičkou překonal brankáře. Ve zbylých minutách se hostujícímu týmu už vyrovnat nepodařilo a domů odjížděli bez bodů.



Sestavy


HFK Třebíč
J. Staněk [-] - R. Novotný [-] , L. Karásek [-] , D. Komínek [-] , M. Kostelecký [-] (71. L. Holý [-] ) , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] (84. D. Lorenc [-] ) , M. Dočekal [-] (90. T. Staněk [-] ) , M. Mašek [-] , R. Houser [-] , C. Bagnon [-]

MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Krejčí [-] , M. Jeřábek [-] , M. Žoček [-] , M. Rozehnal [-] - F. Studený [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , T. Horváth [-] (84. D. Hodinář [-] ) , M. Hladký [-] (46. D. Němeček [-] ) - M. Machálek [-] (46. P. Kirschner [-] )

ŽK: 9. C. Bagnon , 67. M. Dočekal , 78. P. Bogner .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Slabý Jiří - ZAORAL Vít, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.