Rezerva Žirovnice podlehla Maratonu a je poslední


Branky


77. M. Pokorný - 23. B. Růžek , 29. M. Vacek , 55. Z. Pahr
0

Kdo by to byl čekal. Po třech odehraných kolech se ke dnu tabulky přilepila rezerva Žirovnice, která na první body v sezóně zatím marně čeká. V duelu se silným týmem Maratonu domácí z krize nevybředli. Kuriozitou zápasu byla situace, při níž hosté podle jejich mínění vstřelili gól, míč však dírou v síti z brány zmizel, a tak rozhodčí Kůrka původně uznanou branku odvolal, což vyvolalo u hostujících hráčů vlnu nevole. Výsledek zápasu však kuriózní situace neovlivnila, hosté si v klidu dokráčeli pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriozita v Žirovnici, díra v síti okradla hosty o gól

Zápas přinesl řadu šancí na obou stranách. Aktivnější byli po většinu zápasu hosté, drželi více balon na svých kopačkách a solidně také kombinovali. První branka padla ve třiadvacáté minutě, po dorážce míče odraženého od tyče, šťastným střelcem byl Růžek. O šest minut později zvýšil stav zápasu Míra Vacek.

 

Poté se na hřišti udála kuriózní situace. Přímý kop ze střední vzdálenosti poslal hostující hráč směrem na bránu a síť se rozvlnila. Rozhodčí Kůrka uznal nejprve branku, poté ale domácí brankář marně hledal míč v síti a našel míč za bránou, načež přivolal rozhodčího a ten po zkoumání sítě nenašel skulinu, kudy by míč prošel, takže branku odvolal a hrálo se dál. Hostující Pahr tak při hře šel hledat skulinu v síti a našel jí, načež hosté vehementně protestovali a přibližně po pěti minutách byl opět přivolán rozhodčí k bráně, kde mu byla ukázána mezera v síti, rozhodnutí však zůstalo a hosté tak vedli stále o dvě branky. Zda - li to branka byla či nebyla, těžko říct, ale tento kuriózní moment hosty zaskočil a domácí mohli snížit, nastřelili však pouze břevno. 

Hosté si ve druhé půli tři body bez problémů pohlídali

Deset minut po přestávce se po kombinaci dostal k míči kanonýr Pahr a přidal třetí branku hostů. Hosté mohli přidat další branky, šance však pálili. Ke konci zápasu se dokázali prosadit i domácí, když brankáře Váchu překonal Martin Pokorný. Hosté však již drama nedopustili a vezou tak ze Žirovnice tři body. Domácí naopak po třetí prohře v řadě jsou přikováni u dna tabulky.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - SOSNOVEC Pavel (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.