Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 13:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o druhé místo v Poutník lize zvládl lépe Maraton, který veze z Kamenice všechny body


Branky


0

Šlágr předposledního podzimního kola Poutník ligy se hrál v Kamenici nad Lipou, kam zavítali zkušení matadoři z Pelhřimova. Zápas o druhou příčku v tabulce vyšel lépe pelhřimovskému týmu, který v zajímavém duelu bohatém na šance rezervu Kamenice přehrál a svého sobotního soka také vystřídal na stříbrném stupínku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla lépe hostům z Pelhřimova

V utkání byl k vidění po celou dobu ofenzivní fotbal s řadou šancí na obou stranách. Již v sedmé minutě se dostal do šance hostující Zdeněk Musil a vsítil branku. Zajímavé příležitosti přicházely v průběhu poločasu, brankou však neskončily. Až deset minut před koncem prvního dějství si vybral slabší chvilku domácí brankář David Macháček, jenž namazal míč na nohu hostujícímu hráči, který přihrál Moravcovi a ten do odkryté branky neměl problém skórovat. Snížení přišlo před koncem poločasu, kdy po ruce Vacka dostal výhodu od rozhodčího Obrance domácí Jiří Houser a tváři v tvář překonal Vaverku.

Pelhřimovští po přestávce tři body uhájili, i díky výbornému Vaverkovi v bráně

I ve druhém poločase pokračoval fotbal ve stejném duchu jako v první půli. O zvýšení skóre se postaral hostující Tomáš Vaněk. Chvíli na to se zaskvěl výborným zákrokem hostující gólman Martin Vaverka. Snížení přišlo dvanáct minut před koncem, kdy se dokázal prosadit kamenický Tomáš Filípek. Definitivní rozhodnutí přišlo dvě minuty před koncem, kdy se překvapivě prosadil z úhlu hostující Máca, který tak dal výsledku konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: No dnešní zápas nebyl z našeho pohledu ideální. Chtěli jsme sehrát přeci jenom o něco lepší zápas. Soupeře jsme někdy příliš snadno pouštěli do šancí. I my jsme měli zajímavé šance, ale dneska byl rozhodujícím hráčem hostující brankář Vaverka, který podal výborný výkon. Zápas přinesl řadu šancí a mohl dopadnout všelijak, přesto přinesl asi zaslouženě tři body hostům, což nás hodně mrzí, vzhledem k výsledkům jsme se mohli trhnout v tabulce ostatním týmům.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - O. Šuranský [-] , L. Hadač [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] - L. Kašparec [-] , J. Houser [-] , J. Strašík [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] , J. Houser [-] (45. T. Filípek [-] )

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Musil [-] , T. Vaněk [-] , M. Moravec [-] , L. Máca [-] , M. Vacek [-] , T. Jeřábek [-] , J. Mareš [-] , V. Beneš [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 32. T. Jeřábek , 45. M. Vacek .
Hráči zápasu: T. Filípek - M. Moravec , M. Vaverka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - MACHÁČEK Patrik (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.