Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno domácí premiéru nezvládlo


Branky


0

Mohelno se poprvé představilo před svými fanoušky jako účastník Okresního přeboru, ale bodového zisku se ani tentokrát nedočkalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj poločasu na svojistranu

Nováček soutěže z Mohelna přivítal na svém hřišti prvního účastníka Okresního přeboru a tím byl tým z Náměště B, který ve svém prvním zápase remizoval na svém hřišti proti s Chlístovem 2:2. Mohelno se mohlo spolehnout v posledním zápase na hřišti Okříšek pouze s torzem hráčů( hlavně vinou dovolených) a podlehlo Okříškám B na jeho hřišti 1:2, čímž přišlo o skvělou šestnácti zápasovou šňůru neporazitelnosti v soutěžním utkání. Prvních deset minut byli domácí lepším týmem a podařilo se jim vstřelit gól. Po přímém kopu se hlavou trefil v 8. minutě Petr Štěpán -1:0. V 17. minutě mohli hosté srovnat, ale hlavičku hostů zneškodnil František Staněk. V 19. minutě však došlo k vyrovnání, kdy po standartnísituaci hostů zůstal sám před brankářem Martin Anna a bylo to 1:1. Za chvíli po další akci hostů míč těsně minul domácí branku. Ve 37. minutě pak šli hosté do vedení, když se trefil nechytatelně z voleje Marek Stachovič -1:2

Hosté si v pohodě dokráčeli pro tři body

Druhý poločas počal vyrovnanou hrou bez šancí. V 72. minutě šli ale sami ve třech na domácího brankáře a tuto akci zakončil Pavel Kurtin -1:3. V 79. minutě pak hosté unikli po lajně a nahrávku na malé vápno zužitkoval Jiří Eliáš -1:4. V 88. minutě pakdomácí přečíslili obranu hostů a sklenutou hlavičku pečetil střelou pod břevno Tomáš Jeřábek -2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Očekávali jsme lepší hru od našeho týmu a čekali jsme, že urveme alespoń jeden bod, ale náš výkon nebyl vůbec dobrý a hosté si výhru naprosto zasloužili.




Sestavy


TJ Mohelno
F. Staněk [-] - P. Šanda [-] (69. P. Horký [-] ) , J. Sladký [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] (56. T. Jeřábek [-] ) - D. Vašek [-] (46. R. Ostrý [-] ) , P. Štěpán [-] , L. Drápela [-] , D. Horký [-] - T. Vostal [-] (64. M. Foretník [-] ) , I. Foretník [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Eliáš [-] , R. Juřena [-] (79. J. Mucha [-] ) , P. Kurtin [-] , M. Stachovič [-] (55. T. Rabušic [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Anna [-] (67. V. Kopuletý [-] ) , J. Pospíšil [-] , P. Kopuletý [-] , L. Vrba [-] , M. Bednář [-] (75. M. Veselý [-] )

ŽK: 50. M. Kopeček , 65. P. Štěpán - 45. R. Juřena , 60. J. Eliáš , 62. M. Anna , 67. T. Rabušic , 79. P. Kurtin .
Hráči zápasu: I. Foretník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - HOLÝ Petr, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.