1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník se veze na vítězné vlně


Branky


0

Fotbalisté Lipníku dokázali navázat na výhru z minulého kola a odvezli si z Vicenic všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipník dokonale zaskočil domácí tým dvěma góly

Náměšť B si v minulém kole připsala první porážku v derby se Studencem a nyní přivítala Lipník, který naopak získal první body v soutěži a hned za výhru nad Okříškama B. Hosté nastoupili v základní sestavě i s vítězem jedné z cen o Hráče roku. Domácí tým od začátku utkání udával tempo hry. Jejich velké šance ale zůstaly nevyužity. A tak udeřili z rychlého protiútoku hosté, kdy se ve 26. minutě prosadil Jan Jonáš -0:1. Ve 35. minutě pak domácí mohli vyrovnat, ale podařilo se jim nastřelit pouze břevno Urbanovy brány. Ve 42. minutě ale opět po ojedinělé rychlé akci Lipníku dával hostující útočník Rudolf Šťáva již na 0:2. Hosté tak mohli být při odchodu do šaten spokojenější.

Hosté si v pohodě dokráčeli pro tři body

Ve druhém poločase se snažili domácí o zdramatizování zápasu, ale své gólové šance nedali. Naopak hosté v 65. minutě zarazily domácím pověstný hřebík do rakve zásluhou Jana Jonáše -0:3. Na to už se nemohl dívat domácí trenér Bohumil Nekuda a sám vyrukoval na steč hostující branky. Lipník se už v té době začal soustředit na ubránění výsledku, ale přesto v 73. minutě ještě vykřesal jiskřičku naděje Zdeněk Sobotka -1:3. Ale to už bylo ze strany domácích gólově vše, protože pak už jen nevyužil své tři příležitosti právě střídající hrající trenér Bohumil Nekuda.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: Soupeře jsme jasně přehrávali, a ti nám dávali všechny góly z brejkových akcí. Prohru jsme si nezasloužili.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Domácí měli po celý zápas více ze hry, my pozorně bránili a chodili do rychlích protiútoků. Jsem velice spokojen s naší bojovností. Chybělo nám několik hráčů základu, ale kluci podali velice dobrý výkon.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - M. Křivánek [-] (58. M. Bednář [-] ) , R. Juřena [-] (49. J. Mucha [-] ) , T. Rabušic [-] (10. M. Lokaj [-] ) , M. Stachovič [-] (65. B. Nekuda [-] ) , Z. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] , J. Pospíšil [-] , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] , L. Vrba [-]

Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] , J. Jonáš [-] (86. T. Kratochvíl [-] ) , A. Rohony [-] , R. Fišer [-] , A. Matoušek [-] , V. Krotký [-] , M. Skoumal [-] , P. Pokorný [-] , T. Pokorný [-]

ŽK: 89. B. Nekuda , 89. M. Lokaj - 80. J. Jonáš .
Hráči zápasu: Z. Sobotka - O. Urban .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Lukáš - MITÁŠ Milan, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.