3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice zvládla domácí duel a jde na jeden den do čela


Branky


12. M. Prokeš , 33. J. Veleba , 44. M. Vahila - 24. K. Vostal , 31. T. Binka
0

Fotbalisté Rokytnice dokázali otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch a ujali se vedení v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný zvratů

Rokytnice poprvé ztratila body ale kontakt z vedoucím Studencem nikoliv. Oba týmy se zároveň odpoutaly od dalších pronásledovatelů na rozdíl čtyř gólů. Domácí Rokytnici začíná trápit rozrůstající se marodka, po minulém víkendu, kdy nezvládli derby se Starčí měli co napravovat, stejně tak Okříšky, které poslední utkání nestačily v derby na Přibyslavice. První se však prosadili rokytničtí. Ve formě hrající Martin Prokeš převzal na hranici ofsajdu přihrávku a střelou k tyči nedal brankáři sebemenší šanci -1:0. Rokytnice se vypracovávala další brankové příležitosti, ale byly to Okříšky, které dokázaly využít chyb v rokytnické obraně. Nejprve ve 24. minutě přeloboval Širokého Vostal, o sedm minut později se po centru do vápna prosadil Binka -1:2. Rokytnice odpověděla ve 33. minutě, kdy si na přihrávku Syrového před branku naběhl Veleba a vyrovnal na 2:2. Skóre se však do poločasu ještě měnilo, to když Vahila ve 44. minutě střelou z vápna upravil skóre na 3:2.

Ve druhé půli již branka nepadla

Po přestávce měla Rokytnice další šance, ovšem zahazovala jednu za druhou. Okříšky hrozily pouze ojedinělými centry. Největší šanci však hosté měli, když kopali přímý kop za vápnem. Krásnou střelu zastavila tyč domácí branky. Rokytnice mohla utkání rozhodnout, ale Vahila, Prokeš, ani Kašiar brankáře nepřekonali.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Kašiar Dominik, čerstvá posila, zástupce kapitána: Start do utkání nám vyšel dobře, pak jsme ale polevili, soupeř otočil, ale do přestávky se trefil náš kapitán a trochu jsme se uklidnili. Druhou půlku jsme nedali šance, ale výsledek jsme si pohlídali."

SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: Dneska si domácí výhru zasloužili, hlavně v druhém poločase byli lepší. V té první jsme byli o něco lepší my.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Syrový [-] , J. Veleba [-] (66. R. Ferkl [-] ) , J. Nosek [-] (68. D. Kašiár [-] ) , O. Dalecký [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] (90. F. Vejmelka [-] ) , M. Prokeš [-] (83. J. Bartejs [-] ) , M. Štork [-] , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - M. Kšír [-] , D. Koreš [-] , T. Binka [-] (60. O. Syrový [-] ) , I. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , M. Večeřa [-] , J. Ježek [-] (72. R. Salát [-] ) , R. Dokulil [-] , K. Vostal [-] , J. Jeřábek [-]

ŽK: 65. J. Hakl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - POJEZNÝ Jan, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.